Antwerpen / Zeeland

Zoals u wellicht reeds heeft vernomen is het reisadvies voor de provincie Antwerpen aangescherpt en wordt het afgeraden naar Antwerpen af te reizen. Om die reden hebben we het vaarprogramma voor de 6-daagse cruise Antwerpen aangepast en zullen we woensdag 23 september niet naar Antwerpen varen, maar naar Zierikzee, waar het silhouet van de Dikke Toren reeds van verre is te zien.

Maandag: Arnhem - Gorinchem

Om 09.30 uur lichten we het anker en varen we via de Pannerdense Kop de Waal op. Bij Nijmegen vormt de St. Stevenskerk boven de oude stad een prachtig panorama. Stroomafwaarts komen we o.a. langs Slot Loevestein en zo arriveren wij tegen het einde van de middag in Gorinchem. Tientallen monumenten herinneren aan de tijd dat Gorinchem een centrum was van visserij, markten, scheepvaart en handel én als vesting een belangrijke plaats innam in de Hollandse Waterlinie.

Dinsdag: Gorinchem - Middelburg

Onder de Moerdijkbruggen door stevenen wij af op de Volkeraksluizen. Na de schutting alhier zetten wij koers naar het Zeeuwse Middelburg. De abdijgebouwen, de St. Jorisdoelen en de schilderachtige Kuiperspoort zijn maar een klein stukje van het schip verwijderd.

Woensdag: Middelburg - Zierikzee

Zierikzee is een kleine stad met een grootse historie en dat is nog altijd goed te zien. In en rond het compacte stadshart staan ruim vijfhonderd monumenten. Daarmee staat Zierikzee stevig in de top tien van Nederlandse monumentensteden. U kunt hier makkelijk een paar uur ronddwalen en vergapen aan pleinen, steegjes, de oude stadshavens en imposante gevels.

Donderdag: Zierikzee - Willemstad

Met Zierikzee nog in onze gedachten is de volgende bestemming Willemstad. Deze stad is één van de meest strategisch gelegen vestingsteden van Willem van Oranje. Tijdens een wandeling loopt u langs diverse monumentale panden zoals het Mauritshuis en de Koepelkerk. De stad heeft de vorm van een zevenpuntige ster. De bastions en vestingwallen om de stad zijn nog grotendeels intact.

Vrijdag: Willemstad - Schoonhoven

Via onder andere het Haringvliet en het Spui bereiken we de wereldhaven Rotterdam. Vanaf het schip geniet u van een prachtig panorama. De indrukwekkende skyline met imposante gebouwen glijdt aan u voorbij, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Met de molens van Kinderdijk in het vizier vervolgen wij onze tocht naar Schoonhoven.

Zaterdag: Schoonhoven - Arnhem

De reis is bijna ten einde, maar voor we rond 14.00 uur in Arnhem afscheid van elkaar nemen, zullen we eerst nog samen lunchen.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén avond met live entertainment
  • Captains Dinner
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805

Gerelateerde cruises