Bloemencruise vanaf Rotterdam Nieuw

Centraal in deze kleurrijke cruise staat een bezoek aan de Keukenhof. De miljoenen bloemen in bijna net zoveel kleuren zijn een lust voor het oog. Verderop in deze reis door Nederland varen we langs de Zaanse Schans en Alkmaar. Via het IJsselmeer en het Zilverstadje Schoonhoven komen we weer in de havenstad Rotterdam aan.

Woensdag 24 april: Rotterdam - Gouda

Vanaf 16.00 uur verwelkomen wij u aan boord in Rotterdam. Zodra iedereen aan boord is gooien we de trossen los en zetten we koers naar Gouda. Na het diner kunt u nog een wandeling maken in de binnenstad.

Donderdag 25 april: Gouda - Nieuwe Meersluis - Zaandam

Deze ochtend blijven we in Gouda liggen. In de binnenstad staat op het marktplein het prachtige stadshuis. Hier vindt in de zomer de kaasmarkt plaats. Ook staat Gouda bekend om zijn kaarsen en heerlijke stroopwafels. In de middag varen we dwars door de prachtige natuur van het Groene Hart. Na een oponthoud van enkele uren bij de Nieuwe Meersluis varen we vannacht in konvooi door Amsterdam en vervolgen onze weg naar Zaandam waar we halverwege de nacht zullen afmeren.

Vrijdag 26 april: Zaandam - Alkmaar

Na het ontbijt staan de bussen klaar voor een excursie naar de Keukenhof(*). De bloementuinen in de Keukenhof zijn een heus lentefeest; met 7 miljoen bolbloemen op 32 hectare wordt het hele park beheerst door fantastische geuren en kleuren. Langs en door de prachtig aangelegde tuinen en waterpartijen kunt u heerlijk wandelen en genieten van de schitterende bloemenpracht. Zodra de deelnemers van de excursie weer terug aan boord en varen we verder langs de authentieke Zaanse Schans naar Alkmaar.

Zaterdag 27 april: Alkmaar - Harlingen

We verlaten Alkmaar al vroeg. Vanaf het schip heeft u een goed zicht op de kleurrijke bloemenvelden langs het Noordhollandsch Kanaal. Via Den Helder steken we de Waddenzee over naar Harlingen waar we in de loop van de middag aankomen. In de Friese binnenstad staan nog vele mooie panden die het historische karakter van de stad weergeven. De vele straatjes, waar vroeger pakhuizen stonden, verbinden de grachten met elkaar.

Zondag 28 april: Harlingen - Enkhuizen

Via de sluizen van Kornwerderzand passeren we de Afsluitdijk en steken we het IJsselmeer over naar Enkhuizen. De vestingwallen in het vissersplaatsje die uit de 17e eeuw dateren zijn goed bewaard gebleven. De Drommedaris is de zuidelijke toegangspoort van de stad Enkhuizen en is het bekendste gebouw.

Maandag 29 april: Enkhuizen - Huizen

We vervolgen onze reis naar Huizen. Hier kunt u vanmiddag deelnemen aan een excursie naar het Muiderslot(*) dat tot één van de best bewaarde kastelen van Nederland gerekend mag worden.

Dinsdag 30 april: Huizen - Schoonhoven

Nog voor het ontbijt gooien we de trossen los en varen we naar Schoonhoven. In dit plaatsje aan de Lek staat de zilversmeedkunst nog steeds centraal. Bewijs hiervan zijn de vele monumentale zilverwerkplaatsen en zilversmidwoningen, alsmede de enige vakschool voor goud- en zilversmid.

Woensdag 1 mei: Schoonhoven - Rotterdam

De laatste dag van deze kleurrijke en interessante reis is alweer aangebroken. We meren om ca. 10.00 uur aan in Rotterdam en dan is het weer tijd om afscheid van u te nemen.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén avond live entertainment
  • Captains Dinner
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805