Bollencruise

De overweldigende kleurenpracht van de bloeiende bollenvelden in Noord-Holland vormen het decor voor deze schitterende 5-daagse cruise. Interessante steden als Kampen, Medemblik en Wijk bij Duurstede staan ook op het programma.

Maandag 13 april: Arnhem - Kampen

Wij heten u van harte welkom aan boord en vertrekken om 09.30 uur vanuit Arnhem. Ter hoogte van Westervoort draaien we de smalle IJssel op. In de loop van de middag bereiken we Kampen. Vissers, kooplieden en ambachtslui zorgen al sinds de dertiende eeuw voor bedrijvigheid in deze Hanzestad en die levendige sfeer is nog steeds te proeven.

Dinsdag 14 april: Kampen - Medemblik

We laten de smalle IJssel achter ons en steken het IJsselmeer over. In de loop van de ochtend arriveren we in Medemblik. In het centrum vindt u het Bakkerijmuseum waar op ambachtelijke wijze de meest heerlijke lekkernijen gebakken worden. Na de lunch staan de bussen klaar voor een bustocht door De Streek(*). Deze mooie tocht langs de geurende en kleurende bollenvelden is ècht één van de hoogtepunten van deze reis.

Woensdag 15 april: Medemblik - Enkhuizen

Na het ontbijt staan de bussen klaar voor een excursie naar de Keukenhof(*). De bloementuinen in de Keukenhof zijn een heus lentefeest; met 7 miljoen bolbloemen op 32 hectare wordt het hele park beheerst door fantastische geuren en kleuren. Langs en door de prachtig aangelegde tuinen en waterpartijen kunt u heerlijk wandelen en genieten van de schitterende bloemenpracht. In de loop van de middag komen de deelnemers van de excursie weer terug aan boord waarna de kapitein u zal uitnodigen voor het Captains Dinner.

Donderdag 16 april: Enkhuizen - Wijk bij Duurstede

We vertrekken vroeg uit Enkhuizen. Over het Amsterdam-Rijnkanaal zetten we koers naar Wijk bij Duurstede. Vanavond is er in de lounge een feestelijke afscheidsavond.

Vrijdag 17 april: Wijk bij Duurstede - Arnhem

De laatste dag van deze reis is al weer aangebroken. We varen over de Nederrijn naar Arnhem. In de ochtend geniet u nog van koffie met wat lekkers en aansluitend van een uitgebreide afscheidslunch. Om 14.00 uur leggen we de loopplank uit en is er een einde gekomen aan de prachtige reis. Tot ziens!

  • Welkomstdrankje
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Diverse begeleide wandelingen
  • Eén avond met live entertainment
  • Captains Dinner
  • Uitgebreide afscheidslunch
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805