Bollencruise

Deze prachtige cruise voert u in vijf dagen langs de weidse bollenvelden van Noord- Holland. Die staan in deze periode volop in bloei. Een machtig gezicht en een overweldigende kleurenpracht. Op de terugweg bekijken we ook Wijk bij Duurstede nog even.

Maandag 8 april: Arnhem - Kampen

Wij heten u van harte welkom aan boord en vertrekken om 09.30 uur vanuit Arnhem. Al snel draaien wij de IJssel op richting onze eerste bestemming: Kampen. In loop van de middag komen wij hier aan. Deze Hanzestad kent een eeuwenlange traditie van handel en scheepvaart. Wanneer u door de straten en steegjes loopt, herkent u het rijke verleden aan de gevels.

Dinsdag 9 april: Kampen - Den Oever - Den Helder

We verlaten de smalle IJssel en steken het IJsselmeer over naar onze volgende bestemming, Den Oever. Hier maken we een korte stop. Na de lunch staan de bussen klaar voor een bustocht door de Streek(*). De prachtige tocht langs de heerlijk geurende en kleurrijke bollenvelden is één van de hoogtepunten van deze reis. Het schip vaart ondertussen door naar Den Helder waar de deelnemers van de excursie weer aan boord komen. Hier zullen we ook de nacht doorbrengen.

Woensdag 10 april: Den Helder - Alkmaar

Deze ochtend zal uw uitzicht voornamelijk bestaan uit bollenvelden die in volle bloei staan. We varen langzaam van Den Helder naar Alkmaar zodat u optimaal van het uitzicht kunt genieten. Na de lunch heeft u de mogelijkheid om Alkmaar te verkennen. In de binnenstad kunt u heerlijk winkelen. De leuke boetiekjes en warenhuizen worden afgewisseld met de vele monumentale panden. Of bezoek Het Hollands Kaasmuseum dat gevestigd is in het historische Waaggebouw.

Donderdag 11 april: Alkmaar - Wijk bij Duurstede

We vertrekken al vroeg uit Alkmaar en verlaten de Zaan- en Bollenstreek. Over het Amsterdam-Rijnkanaal zetten we koers naar Wijk bij Duurstede. ’s Avonds kunt u aan boord genieten van het Captains Dinner en een feestelijke afscheidsavond.

Vrijdag 12 april: Wijk bij Duurstede - Arnhem

De laatste dag van deze reis is al weer aangebroken. We verlaten Wijk bij Duurstede en varen over de Nederrijn naar Arnhem. In de ochtend geniet u nog van koffie met wat lekkers en aansluitend van een uitgebreide lunch. Om 14.00 uur meren wij af in Arnhem, waarmee een einde is gekomen aan deze prachtige reis. Tot ziens!

  • Welkomstdrankje
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Diverse begeleide wandelingen
  • Captains Dinner
  • Uitgebreide afscheidslunch

Salvinia

De bar en de dansvloer in de lounge zijn prima plekken voor een avond gezelligheid. Wilt u liever ontspannen? Neem dan eens plaats in een massagestoel. Vanuit de lounge kunt u zo de stuurhut binnenlopen. Hier staan banken vanwaar u op uw gemak de handelingen van de kapitein of de stuurman kunt volgen. Of u gaat eens het zonnedek op. Onder de overkapping staan enkele fitnessapparaten en diverse zitjes. Het ruime restaurant bevindt zich een dek lager en heeft natuurlijk grote ramen. Voorin het schip op het hoofddek vindt u een ontspanningsruimte met grote whirlpool, sauna, zonnecabine, fitnessapparatuur, massagestoel, toilet en een grote doucheruimte.

Meer informatie over de Salvinia vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805