De hoogtepunten van de Moezel en de Rijn

Deze prachtige 11-daagse route is nieuw in het aanbod van De Jong Intra Vakanties . Op de heen- en terugreis bevaren we de machtige Rijn, maar door de langere reisduur hebben we tijdens deze reis ook ruimschoots de tijd voor alle hoogtepunten van de Moezel. Zo bezoeken we niet alleen Cochem, maar staan ook Traben Trarbach, Trier en Bernkastel op het programma. Tijdens de vaartochten heeft u ruimschoots de tijd om van het prachtige Moezeldal te genieten.

Let op: deze reis wordt uitgevoerd door en valt onder verantwoording van De Jong Intra.

Zondag 11 augustus: Arnhem – Düsseldorf

Om 9.00 uur kunt u inschepen op de mps Horizon aan de Nieuwe Kade, waarna we om 9.30 uur Arnhem achter ons laten. In de loop van de avond zullen we in Düsseldorf arriveren.

Maandag 12 augustus: Keulen

In de ochtend zullen we koers zetten richting Keulen, waar we rond het middaguur aan zullen komen. Keulen is een historierijke stad met onder andere de grootste kathedraal van Duitsland, De Dom.

Dinsdag 13 augustus: Andernach

Vandaag vertrekken we aan het begin van de ochtend vanuit Keulen en reizen via Bonn naar Andernach, één van de oudste plaatsen in Duitsland.

Woensdag 14 augustus: Cochem

Vroeg in de ochtend wordt het anker gelicht en zetten we koers richting Cochem, waar we in het begin van de middag zullen aankomen. Met een prachtig historisch centrum is Cochem een toeristische trekpleister waar veel te beleven is

Donderdag 15 augustus: Traben-Trarbach

We laten Cochem achter ons en genieten van de prachtige omgeving onderweg naar Traben Trarbach. De stad wordt in tweeën gedeeld door de Moezel.

Vrijdag 16 augustus: Mehring (Trier)

We leggen aan in Mehring. Hier heeft u de mogelijkheid om Trier te bezoeken. Deze stad heeft niet alleen meerdere monumenten te bieden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, maar ook een levendig centrum door de vele studenten die er wonen.

Zaterdag 17 augustus: Bernkastel

Vandaag meren we af in Bernkastel waar u kunt genieten van de lokale wijnen waar het Moezelgebied om bekend staat.

Zondag 18 augustus: Zell

Rond het middaguur arriveren we in Zell, een idyllische stad tussen de Moezel en steile wijngaarden. Aan de rand van de stad ligt het prachtige slot Zell, waar tegenwoordig een hotel in is gevestigd.

Maandag 19 augustus: Koblenz

We komen aan in Koblenz, wat het einde aan onze tocht over de Moezel betekent en waar de Rijn ons morgen naar Duisburg brengt.

Dinsdag 20 augustus: Duisburg

We vertrekken vroeg uit Koblenz en komen aan het einde van de middag aan in Duisburg, waar de Königstrasse u een uitgebreide winkelomgeving biedt.

Woensdag 21 augustus: Arnhem

Helaas is de laatste dag van de reis alweer aangebroken. Om 14:00 uur zijn we weer terug in Arnhem waar we afscheid van u nemen.

  • Welkomstdrankje
  • Eén avond met live entertainment
  • Captain’s Dinner

Horizon

Het schip heeft drie dekken. Op het promenadedek vindt u een ruime en uitnodigende lounge met een grote bar en een dansvloer. Door de royale ramen mist u niets van de mooie omgeving. De lounge bereikt u vanuit de centraal gelegen hal, waar ook de receptie en de souvenirvitrines zijn. Het restaurant bevindt zich op het achterste gedeelte van het promenadedek en is ook te bereiken vanuit de hal. Op het zonnedek staan stoelen en ligstoelen om heerlijk te ontspannen in de buitenlucht. Onder de overkapping staan hometrainers klaar voor als u zich even lekker wilt inspannen.

Meer informatie over de Horizon vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805