Kerstcruise Duitsland

Kerst vieren tijdens een riviercruise is met niets te vergelijken. De beleving en de sfeer zijn echt uniek, zeker in de prachtige omgeving van de Rijn. De gezellige kerstversieringen en -activiteiten in de Duitse steden verhogen de ambiance. Bovendien geniet u aan boord van heerlijke diners en een prettige sfeer.

Vrijdag 21 december: Arnhem - Krefeld

Vanaf 08.00 uur kunt u inschepen in Arnhem. Op de loopplank is de gezellige sfeer aan boord al merkbaar. Om 09.30 uur wordt het anker gelicht en varen wij over de Rijn naar Krefeld.

Zaterdag 22 december: Krefeld - Keulen

In de loop van de ochtend vervolgen wij de reis en zetten koers naar onze volgende bestemming, Keulen. Na de lunch zullen wij hier aanmeren. De gehele stad is sfeervol versierd met als middelpunt de Dom. Er zijn op zes verschillende locaties kerstmarkten, waarvan de schilderachtige kerstmarkt onder de Dom het mooiste decor heeft. U raakt hier werkelijk niet uitgekeken!

Zondag 23 december: Keulen - Andernach

Het landschap verandert snel en ter hoogte van Bonn komen wij oog in oog te staan met het beroemde Siebengebirge. Vandaag staat het plaatsje Andernach op het programma. De geschiedenis van deze stad gaat meer dan 2000 jaar terug en het is één van de oudste stadjes aan de Rijn.

Maandag 24 december: Andernach - Koblenz

Wij hoeven maar enkele uren te varen naar, het aan de monding van de Moezel en Rijn gelegen, Koblenz. Vandaag heeft u voldoende tijd om deze mooie stad te verkennen of om naar de vesting Ehrenbreitstein te gaan. ’s Avonds kunt u de kerstmis bijwonen in de nabijgelegen Liebfrauenkirche. Teruggekomen aan boord verwelkomen wij u met warme chocolademelk.

Dinsdag 25 december: Koblenz - Loreley - Boppard

Vandaag varen wij eerst langs de wereldberoemde Loreley, die zich hoog boven de grillige rivier de Rijn verheft. Na de middag meren wij af in Boppard. Terwijl u door dit leuke stadje wandelt, zijn de koks bezig met de voorbereidingen van het heerlijke kerstdiner. Ter verhoging van de kerstsfeer wordt het dragen van feestelijke kleding gewaardeerd.

Woensdag 26 december: Boppard - Düsseldorf

In de afvaart passeren we wederom de machtige steden Bonn en Keulen. Aan het einde van de middag meren wij aan in Düsseldorf. In het centrum zijn de winkels gesloten, maar de Altstadt is niettemin erg gezellig. Zorg dat u hier niet te lang blijft, want we beëindigen deze tweede kerstdag met een feestelijke afscheidsparty.

Donderdag 27 december: Düsseldorf - Arnhem

Deze speciale reis is bijna ten einde. Rond het middaguur passeren wij de grens en na de lunch arriveren wij weer in Arnhem. Wat ons rest is u een prettige jaarwisseling te wensen en wij hopen u in 2019 op één van onze schepen te mogen begroeten.

  • Welkomstcocktail
  • High Tea
  • Sfeervol kerstfeest
  • Gehele reis live entertainment
  • Speciaal kerstmenu

Poseidon

Meer informatie over de Poseidon vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Kenmerkend aan het eigentijdse interieur van de Poseidon zijn de met zorg uitgekozen houtsoorten en warme stoffering. In de centraal gelegen hal met de receptie voelt u zich direct welkom. De lounge heeft comfortabele zitjes van waaruit u geniet van de voorbijglijdende omgeving, onder het genot van een cocktail, sapje of biertje. Het restaurant op het hoofddek heeft grote ramen, net zoals alle hutten. Vanaf het ruime zonnedek geniet u optimaal van het uitzicht.

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805