Kerstcruise Nederland & België

Tijdens deze kerstcruise is sfeer het toverwoord. Natuurlijk aan boord, maar ook in alle plaatsen die we aandoen. Kerstmarkten, schaatsbanen, vrolijke verlichting, muziek en natuurlijk allerlei lekkers maken dit een Kerst om nooit te vergeten.

Vrijdag 20 december: Arnhem - Cuijk

Vanaf 08.00 uur heten wij u van harte welkom aan boord van de geheel in kerstsfeer gehulde Rembrandt van Rijn. Om 9.30 uur lichten wij het anker en zetten koers naar het in Brabant gelegen plaatsje Cuijk, waar wij in de loop van de middag zullen arriveren. De muzikant, die de gehele reis met u meevaart, zorgt voor een gezellige avond.

Zaterdag 21 december: Cuijk - Roermond

Tijdens het ontbijt vervolgen we de reis naar Roermond. In het centrum is het Munsterplein omgetoverd tot een gezellige kerstmarkt. Naast een buitenschaatsbaan en een Glühwein Bar zijn er ook echte houten chalets waaruit allerlei kerstartikelen maar ook heerlijke oliebollen, wafels en reibekuchen, worden aangeboden.

Zondag 22 december: Roermond - Maastricht

Maastricht maakt zich op voor de feestdagen. Feestelijke lichtjes sieren de stad. De historische winkelstraten ademen de speciale kerstsfeer. Op het Vrijthof vindt u een ijspiste en tal van andere attracties die met kerst te maken hebben. Tijdens een stadsrondrit(*) krijgt u op comfortabele wijze een compleet beeld van deze sfeervolle stad.

Maandag 23 december: Maastricht - Hasselt

In Hasselt brengen het kerstdorp en de reuzengrote kerstboom op het Molenpoortplein u in een feestelijke kerststemming. Kerstliederen, gezongen door verschillende koren en een heerlijk hapje en drankje zorgen voor een onvergetelijke dag.

Dinsdag 24 december: Hasselt - Antwerpen

Via het Albertkanaal varen we verder naar het bourgondische Antwerpen. In december is het gezellig wandelen in het kerstdorp op de Groenplaats. De sfeervolle kerstmuziek zorgt voor een unieke sfeer in het middeleeuwse centrum. Het treintje haalt u bij het schip op voor een mooie rondrit door Antwerpen(*). Na afloop wordt u midden in het centrum afgezet, zodat u op eigen gelegenheid Antwerpen kunt ontdekken. We zullen de kerstnacht en ook eerste kerstdag doorbrengen in Antwerpen. Op deze speciale avond zal er later op de avond nog een middernacht snackbuffet aangeboden worden.

Woensdag 25 december: Antwerpen (hele dag)

Vandaag staat de hele dag in het teken van Kerstmis. Terwijl u rondkijkt in het nabijgelegen centrum is aan boord de keukenbrigade druk in de weer met de voorbereidingen voor het heerlijke kerstdiner. Ter verhoging van de kerstsfeer wordt het dragen van feestelijke kleding zeer gewaardeerd.

Donderdag 26 december: Antwerpen - Schoonhoven

We verlaten België en zetten koers naar het zilverstadje Schoonhoven. ‘s Avonds is er aan boord een bruisend afscheidsfeest.

Vrijdag 27 december: Schoonhoven - Arnhem

Via de Nederrijn varen we naar Arnhem waar we om 14.00 uur afscheid van u nemen. U zult nog lang terug denken aan deze bijzondere kerstreis.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • High Tea
  • 8 dagen kerstsfeer
  • Kerstavond met middernachtbuffet
  • Champagnebrunch op Tweede Kerstdag
  • Een exclusief kerstdiner op Eerste & Tweede Kerstdag
  • Gehele reis live entertainment

Rembrandt van Rijn

De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805