Maastricht

Varen over de Maas door het Limburgse landschap is een genot op zich. Zeker als u weet dat het eindpunt Maastricht is. De sfeervolle stad aan de voet van de Sint-Pietersberg heeft volop bezienswaardigheden, zoals het bekende Vrijthof. In totaal zijn er 1676 Rijksmonumenten, wat Maastricht een ongekende grandeur geeft.

Maandag 9 juli: Arnhem - Cuijk

Om 09.30 uur gooien we in Arnhem de trossen los. Vanaf Nijmegen brengt het Maas-Waalkanaal ons op de Maas. ’s Middags arriveren we in Cuijk.

Dinsdag 10 juli: Cuijk - Arcen - Maasbracht

Na een paar uur varen bereiken we Arcen. Uiteraard heeft u de gelegenheid om een bezoek te brengen aan de prachtig aangelegde Kasteeltuinen(*). Aan het einde van de middag varen wij verder zuidwaarts naar Maasbracht.

Woensdag 11 juli: Maasbracht - Maastricht

Na aankomst in Maastricht kunt u deelnemen aan een excursie(*) naar de Belgische grensstreek. Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid naar het centrum van Maastricht. Dit bestaat vrijwel geheel uit oude panden met prachtige gevels en er zijn terrasjes in overvloed. Een wandeling naar het centraal gelegen Vrijthof raden wij u dan ook zeker aan.

Donderdag 12 juli: Maastricht - Thorn - Roermond

Aan het begin van de middag meren we af in het Witte Stadje Thorn. Deze naam heeft het te danken aan de leuke binnenstad waar alle huizen ook daadwerkelijk wit zijn. Het einddoel van vandaag is Roermond, de plek waar de rivier de Roer in de Maas uitmondt.

Vrijdag 13 juli: Roermond - Venlo - Nijmegen

In de loop van de ochtend komen we aan in Venlo. Hier vindt u een mooie promenade en kunt u naar hartenlust winkelen. Voor de liefhebbers is er een bustocht(*) via het Reichswald naar het Duitse Kleve. De Azolla vaart ondertussen met de stroom mee naar Nijmegen, waar we aan het begin van de avond zullen aanmeren.

Zaterdag 14 juli: Nijmegen - Arnhem

In de ochtend krijgt u nog de gelegenheid om Nijmegen in te gaan. Nijmegen heeft een rijke geschiedenis en veel bezienswaardigheden liggen op loopafstand. De Waag op de Grote Markt, de Sint-Stevenskerk en het Valkhof zijn zeker de moeite waard. Aan het einde van de ochtend maken wij ons op voor het laatste deel van de reis naar onze thuishaven Arnhem. Hier sluiten wij om 14.00 uur deze geweldige reis af met een hartelijk ‘Tot Ziens’.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén avond met live entertainment
  • Captains Dinner
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Deze cruise kan niet worden geboekt

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805

Gerelateerde cruises