Minicruise Middenrijn langs de Loreley

Even een korte vakantie op het mooiste stukje van de Rijn? Heerlijk! Gewoon om uzelf te verwennen, eens kennis te maken met een riviercruise of bijvoorbeeld om iets te vieren met familie of vrienden. Deze reis is daar perfect voor. U gaat met de bus naar Keulen en vaart vanaf daar naar prachtige plaatsen als Boppard en Koblenz.

Maandag: Arnhem - Beek - Keulen (bustransfer) - Keulen - Andernach

Vanuit Arnhem vertrekt u om 09.30 uur per comfortabele touringcar naar Beek. Hier krijgt u een kopje koffie aangeboden. We vervolgen de reis naar Keulen en bij aankomst aan boord staat de lunch voor u klaar. ’s Middags kunt u genieten van het uitzicht en wordt u welkom geheten door de kapitein. Na het diner bereiken we de stad Andernach. Hier kunt u ’s avonds nog een heerlijke wandeling maken door het oude centrum.

Dinsdag: Andernach - Koblenz - Boppard

Nog voor het ontbijt zet het schip koers naar Koblenz waar we in de loop van de ochtend zullen aankomen. U heeft de rest van de ochtend de tijd om deze prachtige stad, gelegen aan de monding van de Moezel, te bezichtigen. Tijdens de lunch varen we naar het beroemde wijnstadje Boppard met haar gezellige pleinen en terrassen. U kunt over de boulevard wandelen of met de stoeltjeslift een bezoek brengen aan het uitzichtpunt bovenop de berg.

Woensdag: Boppard - Loreley - Königswinter

Vandaag varen we eerst door het romantische Rijndal waarna we bij Oberwesel de steven wenden en nogmaals de Loreley passeren. In de loop van de middag leggen we in Königswinter aan. De, bovenop de Drachenfels(*) gelegen, burcht is per tandradbaan te bereiken. Hier heeft u een prachtig uitzicht over het Rijndal en het Siebengebirge. De kapitein nodigt u ’s avonds uit voor het Captains Dinner.

Donderdag: Königswinter - Keulen - Arnhem (bustransfer)

"Vroeg in de ochtend varen we naar Keulen waar we na het ontbijt zullen afmeren. U kunt tot 12.00 uur de stad bezoeken. Bij terugkomst aan boord serveren wij koffie en broodjes. Om 13.00 uur nemen wij afscheid van u en brengen de touringcars u terug naar Arnhem waar u rond 16.00 uur arriveert.
"
  • Welkomstcocktail
  • Eén avond live entertainment
  • Captains Dinner
  • Afscheidscocktail
  • Bustransfer Arnhem - Keulen v.v.

Statendam

Meer informatie over de Statendam vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Het zonnedek heeft drie overdekte gedeeltes en veel gezellige zitjes. Ook is er een groot schaakbord. Rondom het, tot 29 °C verwarmde, zwembad vindt u heerlijke ligbedden. En vanaf het hooggelegen salondek heeft u een prachtig uitzicht. Binnen zit u heerlijk in de sfeervolle lounge of drinkt u een drankje in de smaakvol ingerichte bar. In het restaurant op het salondek geniet u tijdens uw maaltijden van het panorama. Op het verwarmde overdekte terras, achter op het salondek kunt u gezellig zitten of gebruik maken van de fitnessapparatuur. In de centrale hal vindt u de receptie met een gezellige zithoek.

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805