Minicruise over de Rijn naar Koblenz en Boppard Nieuw

Deze minicruise begint met een bustransfer van Arnhem naar Keulen. Daar scheept u in voor een 4-daagse reis langs indrukwekkende plaatsen als Koblenz, Keulen en Düsseldorf. Onderweg geniet u natuurlijk van de prachtige omgeving en het frisse voorjaarsgroen.

Maandag 15 april: Arnhem - Beek - Keulen (bustransfer) Keulen - Andernach

Vanuit Arnhem vertrekt u om 09.30 uur per comfortabele touringcar naar Beek. Hier bieden wij u een kopje koffie aan. We vervolgen de reis naar Keulen en bij aankomst aan boord staat de lunch voor u klaar. We verlaten Keulen en zetten koers naar Andernach waar we tijdens het diner zullen arriveren. Een heerlijke avondwandeling door het centrum is zeker de moeite waard.

Dinsdag 16 april: Andernach - Boppard - Koblenz

Al vroeg zetten we koers naar het gezellige Boppard. Na een stadswandeling, langs de Romeinse overblijfselen of door de gezellige winkelstraten, kunt u even bijkomen op één van de terrassen van de vele wijncafeetjes die de stad rijk is. Aan het begin van de middag komen we in Koblenz aan. Hier kunt u op eigen gelegenheid al het moois ontdekken dat Koblenz heeft te bieden. Maak een wandeling naar de Deutsche Eck, waar de Moezel in de Rijn verdwijnt, of zweef met de kabelbaan over de Rijn naar de burcht Ehrenbreitstein vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over het Rijn- en Moezeldal.

Woensdag 17 april: Koblenz - Keulen - Düsseldorf

Met de stroom mee varen we terug naar Keulen. Een stad met tal van bezienswaardigheden. Eén daarvan is het Chocolademuseum dat verder op de kade gelegen is. Van het kweken van de cacaoboon tot de productie van de chocolade. Alles over chocolade komt u hier te weten. Na afloop kunt u uiteraard de chocolade proeven en kopen als souvenir voor de thuisblijvers. Terwijl u geniet van het Captains Dinner varen we naar Düsseldorf waar we zullen overnachten.

Donderdag 18 april: Düsseldorf - Arnhem

Op de laatste dag zetten we weer koers naar de thuishaven Arnhem. Na de lunch komen we in Arnhem aan en nemen we afscheid van u. Wellicht tot een volgende keer!

  • Welkomstcocktail
  • Eén avond livemuziek
  • Bustransfer Arnhem - Keulen
  • Afscheidscocktail
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805

Gerelateerde cruises