Minicruise over de Rijn naar Koblenz en Boppard

Deze minicruise begint met een bustransfer van Arnhem naar Keulen. Daar scheept u in voor een 4-daagse reis langs indrukwekkende plaatsen als Koblenz, Keulen en Düsseldorf. Onderweg geniet u natuurlijk van de prachtige omgeving en het frisse voorjaarsgroen.

Maandag/donderdag: Arnhem - Beek - Keulen (bustransfer) Keulen - Andernach

Vanuit Arnhem vertrekt u om 09.30 uur per comfortabele touringcar naar Beek. Hier bie - den wij u een kopje koffie aan. We vervolgen de reis naar Keulen en bij aankomst aan boord staat de lunch voor u klaar. We verlaten Keulen en zetten koers naar Andernach waar we tijdens het diner zullen arriveren. Een heerlijke avondwandeling door het centrum is zeker de moeite waard.

Dinsdag/vrijdag: Andernach - Boppard - Koblenz

Rond koffietijd arriveren we in het gezellige Boppard. Na een stadswandeling, langs de Romeinse overblijfselen of door de gezellige winkelstraten, kunt u even bijkomen op één van de terrassen van de vele wijncafeetjes die de stad rijk is. Tijdens de lunch vervolgen we onze reis naar Koblenz. Hier kunt u op ei - gen gelegenheid al het moois ontdekken dat Koblenz heeft te bieden. Maak een wandeling naar de Deutsche Eck, waar de Moezel in de Rijn verdwijnt, of zweef met de kabelbaan over de Rijn naar de burcht Ehrenbreitstein vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over het Rijnen Moezeldal.

Woensdag/zaterdag: Koblenz - Keulen - Düsseldorf

Met de stroom mee varen we terug naar Keulen. Een stad met tal van bezienswaardig - heden. Eén daarvan is het Chocolademuseum dat verder op de kade gelegen is. Van het kweken van de cacaoboon tot de productie van de chocolade. Alles over chocolade komt u hier te weten. Na afloop kunt u uiteraard de chocolade proeven en kopen als souvenir voor de thuisblijvers. Terwijl u geniet van het Captains Dinner varen we naar Düsseldorf waar we zullen overnachten. Bij de reis met vertrek op 14 mei is er ‘s avonds in Düsseldorf Japans vuurwerk.

Donderdag/zondag: Düsseldorf - Arnhem

Op de laatste dag zetten we weer koers naar de thuishaven Arnhem. Na de lunch komen we in Arnhem aan en nemen we afscheid van u. Wellicht tot een volgende keer!

  • Welkomstcocktail
  • Eén avond livemuziek
  • Captains Dinner
  • Bustransfer Arnhem - Keulen
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805

Gerelateerde cruises