Najaarscruise Cochem Nieuw

Het najaar is uiteraard bij uitstek dé periode om de Moezel te bezoeken. In de sfeervolle wijnstadjes wordt er met man en macht gewerkt om de vele druiven van de ranken te halen. Uiteraard is dit de gelegenheid om eens een glaasje te proeven terwijl u geniet van de prachtige omgeving!

Maandag 12 oktober: Arnhem - Düsseldorf

Om 09.30 uur laten wij Arnhem achter ons en zetten koers naar Düsseldorf. Het is al donker wanneer wij op onze bestemming aankomen, maar het loont zeker nog de moeite een wandeling door de nabijgelegen sfeervolle Altstadt te maken.

Dinsdag 13 oktober: Düsseldorf - Bonn - Remagen

We zijn al vroeg uit Düsseldorf vertrokken zodat we na de lunch in Bonn kunnen arriveren. U heeft vanmiddag de tijd om deze stad te verkennen. In het centrum zijn verschillende monumenten te zien. Zo staat op het marktplein het in mooie pastelkleuren geschilderde Rathaus, dat in rococostijl is gebouwd. In de omgeving van de markt vindt u een aantal mooie oude kerken. In het geboortehuis van Ludwig van Beethoven, dat nu een museum is, treft u ter ere van zijn 250ste geboortejaar de grootste Beethovencollectie ter wereld aan. Tijdens het diner varen we door naar Remagen. De omgeving langs de rivier verandert langzaam en de eerste wijngaarden komen in zicht.

Woensdag 14 oktober: Remagen - Cochem

Vandaag verruilen we de machtige Rijn voor de sprookjesachtige Moezel. Op de met wijngaarden bedekte bergen is de wijnoogst in volle gang. Cochem is in oktober erg in trek bij de toeristen en in de Weinstuben is het gezellig druk. Uiteraard serveren wij vanavond bij het diner een glaasje heerlijke wijn.

Donderdag 15 oktober: Cochem - Koblenz

Eén van de uitstapjes die u op eigen gelegenheid in Koblenz kunt maken is naar de vesting Ehrenbreitstein. Vanaf de boulevard zweeft u met de kabelbaan op spectaculaire wijze over de Rijn naar de burcht. Geniet van het adembenemende uitzicht op de schilderachtige stad Koblenz en de Deutsche Eck. Dit is het punt waar de Moezel in de Rijn uitmondt.

Vrijdag 16 oktober: Koblenz - Düsseldorf

Terwijl we ons met de stroom laten meevoeren, glijden steden als Bonn en Keulen aan ons oog voorbij. Düsseldorf leent zich bij uitstek om heerlijk te shoppen. Na een wandeling over de bekende Königsallee en de lange winkelpromenades moet u beslist nog een glaasje Alt proberen. ‘s Avonds nodigt de kapitein u uit voor het Captains Dinner.

Zaterdag 17 oktober: Düsseldorf - Arnhem

Ook aan deze feestelijke reis komt een eind. Rond 14.00 uur komt Arnhem in zicht, waar wij na de lunch af zullen meren. Wij wensen u een goede thuisreis.

  • Welkomstcocktail
  • Koffie en thee inclusief
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Gratis glas wijn bij het diner
  • Gehele reis livemuziek
  • Captains Dinner
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805

Gerelateerde cruises