Najaarscruise Rüdesheim Nieuw

De oogsttijd van de druiven is bij uitstek de om periode een riviercruise over de Romantische Rijn te maken. In sfeervolle wijnsteden als Koblenz en Rüdesheim heerst bedrijvigheid alom. Dit alles om de druiven tijdig van de ranken te halen. Onderweg geniet u van een prachtig panorama en er is gelegenheid genoeg om een glaasje van die heerlijke Rijnwijn te proberen.

Maandag/vrijdag: Arnhem

U bent vanaf 20.00 uur van harte welkom aan boord. Wij blijven nog tot de volgende ochtend in Arnhem liggen. In de lounge zal de bemanning aan u voorgesteld worden en kunt u alvast kennis maken met uw medepassagiers.

Dinsdag/zaterdag: Arnhem - Düsseldorf

In alle vroegte verlaten wij Arnhem en zetten koers naar Düsseldorf. Deze stad leent zich bij uitstek om heerlijk te shoppen. Een wandeling door het nabijgelegen centrum leidt u naar de Königsallee, een chique en exclusieve winkelstraat. Onderweg passeert u talrijke cafeetjes waar het Altbier rijkelijk vloeit.

Woensdag/zondag: Düsseldorf - Bonn

Halverwege de middag komen we aan in Bonn. Het voetgangersgebied van deze stad is één van de grootste in Duitsland. In de gezellige smalle straatjes en rondom de sfeervolle pleinen zijn winkels in overvloed. Bekende winkelstraten zijn onder andere de Bonngasse, de Poststra?e en de volledig gemoderniseerde Friedrichstra?e. Of brengt u liever een bezoek aan het geboortehuis van Beethoven?

Donderdag/maandag: Bonn - Koblenz

Na aankomst in Koblenz kunt u op eigen gelegenheid al het moois ontdekken dat deze stad heeft te bieden. Maak een wandeling naar de Deutsche Eck, waar de Moezel in de Rijn verdwijnt. Of zweef met de kabelbaan over de Rijn naar de burcht Ehrenbreitstein vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over het Rijn- en Moezeldal.

Vrijdag/dinsdag: Koblenz - Rüdesheim

Vandaag bevaren we de Romantische Rijn. We zien de ene burcht na de andere, elk met zijn eigen legende. Na de lunch komen we in het wijnstadje Rüdesheim aan. Hier is van alles te beleven. Men kan er een bezoek brengen aan Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett of zich laten meeslepen door de feestelijkheden in de altijd gezellige Drosselgasse. Er is in ieder geval vertier genoeg.

Zaterdag/woensdag: Rüdesheim - Andernach

’s Morgens passeren we nogmaals de beroemde Loreley. Tijdens de lunch leggen we aan in Andernach. Dit was een van de 50 Romeinse bolwerken langs de Rijn en dat is tot op de dag van vandaag nog goed te zien. Aan boord kunt u zich opgeven voor een rondrit(*) door het Ahrdal met een bezoek aan het lieflijke plaatsje Ahrweiler. Tegen het eind van de middag komt u via het Eiffelgebergte weer terug aan boord in Andernach.

Zondag/donderdag: Andernach - Krefeld

We varen met de stroom van de Rijn mee naar Krefeld. Deze moderne stad is in de achttiende eeuw gegroeid door de textielindustrie. Enkele oude wevershuizen herinneren nog aan deze periode. Met een busrondrit(*) krijgt u een goed beeld van de mooie en bosrijke omgeving. ‘s Avonds nodigt de kapitein u uit voor het Captains Dinner.

Maandag/vrijdag: Krefeld - Arnhem

Ook aan deze gezellige reis komt een eind. Rond 12.00 uur komt Arnhem in zicht, waar wij na een vroege lunch af zullen ontschepen. Wij wensen u een goede thuisreis.

  • Welkomstcocktail
  • Koffie en thee inclusief
  • Captains Dinner
  • Gratis glas wijn bij het diner
  • Gehele reis livemuziek

Poseidon

Kenmerkend aan het eigentijdse interieur van de Poseidon zijn de met zorg uitgekozen houtsoorten en warme stoffering. In de centraal gelegen hal met de receptie voelt u zich direct welkom. De lounge heeft comfortabele zitjes van waaruit u geniet van de voorbijglijdende omgeving, onder het genot van een cocktail, sapje of biertje. Het restaurant op het hoofddek heeft grote ramen, net zoals alle hutten. Vanaf het ruime zonnedek geniet u optimaal van het uitzicht.

Meer informatie over de Poseidon vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805