Nederland, Gent & Antwerpen

Tijdens deze heerlijk ontspannen reis pakt u het mooiste van Nederland en België mee. Van het typisch Hollandse landschap in Kinderdijk tot de grandeur van Antwerpen en ongeveer alles wat daar tussen zit. Gaat u mee?

Zondag 24 mei: Arnhem - Wijk bij Duurstede

Vanaf 16.00 uur ontvangen wij u graag aan boord van de Poseidon. Nadat u uw bagage heeft uitgepakt gaat uw reis van start. Om 18.00 uur gooien we in Arnhem de trossen los en varen we naar Wijk bij Duurstede. Na het diner kunt u in de lounge onder het genot van een drankje nader kennismaken met uw medepassagiers.

Maandag 25 mei: Wijk bij Duurstede - Schoonhoven - Hellevoetsluis

Via de Nederrijn en Lek bereiken we Schoonhoven. In dit plaatsje staat de zilversmeedkunst nog steeds centraal. Bewijs hiervan zijn de vele monumentale zilverwerkplaatsen en zilversmidwoningen, alsmede de enige vakschool voor goud- en zilversmid. Tijdens de lunch vervolgen we de reis naar Hellevoetsluis. Al snel verschijnen aan bakboordzijde de molens van Kinderdijk. Aan het eind van de middag arriveren we in Hellevoetsluis. De vesting met haar havens en verdedigingswerken herbergt een rijke historie.

Dinsdag 26 mei: Hellevoetsluis - Veere - Middelburg

Aan het begin van de middag bereiken we de Zeeuwse wateren en leggen in Veere aan. Hier kunt u vanmiddag op eigen gelegenheid deze prachtige stad verkennen. ’s Avonds varen we verder naar de Zeeuwse hoofdstad Middelburg waar we ook zullen overnachten.

Woensdag 27 mei: Middelburg - Gent

Gent kenmerkt zich door vele gebouwen uit vervlogen tijden. De imposante Sint- Baafskathedraal behoort tot één van de pronkstukken van deze stad. Een andere bezienswaardigheid die u niet mag missen tijdens uw bezoek aan Gent, is kasteel Het Gravensteen. ’s Middags kunt u deelnemen aan een stadswandeling(*)en kunt u veel van deze bezienswaardigheden bekijken. Na afloop heeft u voldoende gelegenheid om in de gezellige binnenstad te winkelen of een terrasje te pakken.

Donderdag 28 mei: Gent - Antwerpen

De binnenstad van Antwerpen biedt tal van mogelijkheden. Zo kunt u een bezoek brengen aan een van de vele musea zoals het Diamantmuseum. Antwerpen staat ook al jaren bekend als winkelstad. De verschillende winkelstraten liggen op loopafstand van elkaar.

Vrijdag 29 mei: Antwerpen - Willemstad

Met Antwerpen nog in onze gedachten varen we terug naar Nederland en meren we in de loop van de middag aan in Willemstad. Deze stad is één van de meest strategisch gelegen vestingsteden van Willem van Oranje. Tijdens een wandeling loopt u langs diverse monumentale panden zoals het Mauritshuis en de Koepelkerk. Ook de bastions en vestingwallen om de stad zijn nog grotendeels intact.

Zaterdag 30 mei: Willemstad - Nijmegen

We varen stroomopwaarts tot Nijmegen. Lopend door de gezellige winkelstraten bereikt u de Grote Markt met het Waaggebouw en de grote St. Stevenskerk. Op de laatste avond wordt traditiegetrouw het Captains Dinner geserveerd en aansluitend zorgt een muzikant voor een gezellige avond.

Zondag 31 mei: Nijmegen - Arnhem

Deze prachtige reis door Nederland en België is bijna ten einde. Om 14.00 uur arriveren wij weer in Arnhem, waar wij afscheid van elkaar nemen.

  • Welkomstcocktail
  • Koffie en thee inclusief
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • High Tea
  • Drie avonden met live entertainment
  • Captains Dinner
  • Combineer deze cruise eens met de ‘Nederland op z’n mooist’!
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805