Over de Rijn en Moezel naar Cochem en Boppard

Een korte vakantie van zeven dagen doet wonderen voor lichaam en geest. Zeker als dat een riviercruise door het Rijn- en Moezeldal is. Geniet van adembenemende landschappen, schitterende steden en pittoreske dorpjes. Aan boord zal de bemanning er zorg voor dragen dat het u aan niets ontbreekt. U ben er echt even helemaal uit.

Woensdag/dinsdag: Arnhem - Keulen

Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Omstreeks 19.00 uur starten we de motoren en zetten koers naar Keulen. Na het diner kunt u in de lounge alvast kennismaken met uw medepassagiers. De muzikant die de gehele reis aan boord is, zal de avonden een extra gezellig tintje geven.

Donderdag/woensdag: Keulen - Bonn

Aan het begin van de middag komen we in de Domstad aan. De gotische kathedraal is de hoofdkerk van het aartsbisdom Keulen en tevens één van de grootste kathedralen van Europa. Raakt u niet uitgekeken op de mooie burchten en kastelen, dan bieden wij u de mogelijkheid om in de middag het prachtige en zeer indrukwekkende slot nabij Keulen te bezoeken(*). In de loop van de avond verlaten we ‘Köln by Night’ onder het genot van een glas Sekt op het zonnedek en vervolgen we onze reis naar Bonn voor de overnachting.

Vrijdag/donderdag: Bonn - Andernach

De ochtend brengen wij door in Bonn, de voormalige hoofdstad van Duitsland. Een wandeling door het stadscentrum voert u langs het geboortehuis van Ludwig van Beethoven. Een stadswandeling(*) is de ideale manier om kennis te maken met alle bijzonderheden die deze stad te bieden heeft. We laten Bonn aan het einde van de ochtend achter ons en varen door naar Andernach. In het sfeervolle centrum zijn een aantal middeleeuwse gebouwen behouden gebleven, waaronder de Stadtburg, een deel van de stadswal met de Koblenzer Tor, de Rheintor en de Runde Turm.

Zaterdag/vrijdag: Andernach - Cochem

Bij Koblenz verlaten we de Rijn en maken we kennis met het mooie Moezeldal. We genieten van een prachtige vaardag tussen de steile, met wijngaarden bedekte berghellingen. Cochem is een typische Moezelstad en heeft een mooie oude binnenstad met vakwerkhuizen. Hoog boven de stad torent de romantische Reichsburg uit. Het Moezeltreintje staat bij het schip klaar voor een korte rondrit naar het centrum(*). Hier kunt u naar hartenlust struinen door de prachtige straatjes van Cochem. U heeft de gehele middag en avond de gelegenheid om de vele souvenirwinkeltjes, lokale Weinstuben en terrasjes te bezoeken.

Zondag/zaterdag: Cochem - Boppard

Onze bestemming van vandaag, Boppard, ligt midden in een grote Rijnbocht, ook wel de Bopparder Hamm genoemd. Het is één van de grootste wijnbouwgebieden langs de Rijn. De lange Rijnpromenade leidt u naar het centrum van dit toeristenstadje. Ook is er de mogelijkheid om met de kabelbaan naar het hooggelegen uitzichtpunt te gaan. Denk aan uw camera, want het schitterende uitzicht (Vierseenblick) wilt u beslist vastleggen.

Maandag/zondag: Boppard – Düsseldorf

Op onze terugreis richting Düsseldorf kunt u nogmaals genieten van de prachtige omgeving met haar burchten en kastelen. De gehele middag heeft u de gelegenheid om Düsseldorf te verkennen. U kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan de stadsrondrit door Düsseldorf(*). Aan het begin van de avond zal de kapitein u uitnodigen voor het Farewell Dinner.

Dinsdag/maandag: Düsseldorf - Arnhem

De laatste dag is alweer aangebroken. Als afsluiting hebben wij een heerlijke champagnebrunch voor u klaar staan. Zodra we in Arnhem zijn aangekomen nemen we afscheid van u met een hartelijk ‘Tot Ziens’ en ‘Wel Thuis’.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén keer lokaal entertainment
  • High Tea
  • Gehele reis live entertainment
  • Farewell Dinner
  • Champagnebrunch
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805