Paascruise Nederland en België vanuit Rotterdam

Stap aan boord van de Horizon en vaar mee naar de mooiste steden in Nederland en België.

Let op: deze reis wordt uitgevoerd door en valt onder verantwoording van De Jong Intra.

Zaterdag: Rotterdam – Hellevoetsluis

Om 16.30 uur kunt u inschepen op het mps Horizon in Rotterdam, waarna we vertrekken naar Hellevoetsluis. In de loop van de avond zullen we in deze historische vestingplaats aanmeren. Dankzij de gunstige ligging was Hellevoetsluis ooit de belangrijkste marinehaven van Nederland.

Zondag: Antwerpen

Na een vroeg vertrek uit Hellevoetsluis bereiken we aan het begin van de middag het sfeervolle Antwerpen. De rest van dag kunt u in deze stad doorbrengen. De ‘Keyserlei’ en de ‘Meir’, met een scala aan uitnodigende winkels, cafés en terrasjes, zijn ware trekpleisters voor toeristen in deze stad. Verder kunt u ook het Museum aan de Stroom (MAS) bezoeken, waar u gratis toegang heeft tot het panorama dak, met gegarandeerd een adembenemend uitzicht over de stad.

Maandag: Brussel

Vandaag staat Brussel op ons programma. Bezienswaardig is hier de Grote Markt, een plein omringd door indrukwekkende gebouwen met prachtige gevels. Ook kunt u een bezoek brengen aan Manneken Pis, de meest bekende inwoner van Brussel. De stad heeft ook een vrouwelijke variant, genaamd Jeanneke Pis. De Belgische hoofdstad is perfect voor cultuurliefhebbers vanwege de vele musea en oude gebouwen. Tevens biedt de stad gezellige cafés en terrasjes, waar u van het uitgebreide Belgische bieraanbod kunt genieten.

Dinsdag: Willemstad

Na een paar dagen in België te hebben doorgebracht, komen we in de middag aan in de vestingstad Willemstad, gelegen aan het Hollands Diep. Een unieke eigenschap van de stad is de vorm, die van een zeven- puntige ster. U kunt in het historische stadscentrum van Willemstad een bezoek brengen aan een van de monumenten zoals het Mauritshuis, het Koepelkerkje, het Raadhuis en de Rozemarijnstraat.

Woensdag: Rotterdam

De laatste dag van uw reis is alweer aangebroken. We arriveren vroeg in de ochtend in Rotterdam en maken een mooie rondvaart door deze prachtige wereldstad. We meren om ca. 10.00 uur aan en aansluitend volgt de ontscheping. U zult nog vaak terugdenken aan deze prachtige reis.

  • Welkomstcocktail
  • Eén avond live entertainment
  • Captains Dinner

Horizon

Het schip heeft drie dekken. Op het promenadedek vindt u een ruime en uitnodigende lounge met een grote bar en een dansvloer. Door de royale ramen mist u niets van de mooie omgeving. De lounge bereikt u vanuit de centraal gelegen hal, waar ook de receptie en de souvenirvitrines zijn. Het restaurant bevindt zich op het achterste gedeelte van het promenadedek en is ook te bereiken vanuit de hal. Op het zonnedek staan stoelen en ligstoelen om heerlijk te ontspannen in de buitenlucht. Onder de overkapping staan hometrainers klaar voor als u zich even lekker wilt inspannen.

Meer informatie over de Horizon vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805