Puur Nederland

Van onze hoofdstad in het westen tot de Hanzesteden in het oosten, Nederland heeft zoveel moois te bieden. Gezellige winkelstraatjes, eeuwenoude panden en statige monumenten. En natuurlijk geen toepasselijker schip om al dat moois mee te bekijken dan de Rembrandt van Rijn!


Zaterdag 15 september: Arnhem - Amsterdam

Om 16.00 uur heten wij u van harte welkom aan boord van de Rembrandt van Rijn. Aan het begin van de avond lichten wij het anker en varen naar Amsterdam, waar wij de volgende ochtend zullen arriveren. Na het diner kunt u in de gezellige lounge nader kennismaken met uw medepassagiers.

Zondag 16 september: Amsterdam - Hoorn

Amsterdam is een bruisende stad met een rijk verleden en tientallen bezienswaardigheden. Een bezoek aan een museum, een stadswandeling, lekker shoppen of een rondvaart(*) door de grachten, de keuze is aan u. Tijdens de lunch verlaten wij Amsterdam en vervolgen we onze reis naar Hoorn. De maritieme sfeer van het verleden is nog goed zichtbaar in Hoorn. De Hoofdtoren en de smalle huizen met trappen klokgevels vormen een prachtig panorama en geven het gezellige en intieme karakter van de stad weer.

Maandag 17 september: Hoorn - Sneek

Vandaag vertrekken wij bijtijds naar Sneek, dat dichtbij het Sneekermeer is gelegen. De stad is rijk aan monumenten en mooie stadsgezichten. Het bekendste monument is de Waterpoort uit 1613. Ook het stadhuis en de Grote Kerk zijn zeker de moeite waard om te bekijken.

Dinsdag 18 september: Sneek - Lemmer - Urk

Onze eerste bestemming van vandaag is Lemmer. Hier zullen we de middag doorbrengen. Lemmer heeft de gemoedelijke sfeer van een oude havenplaats met monumentale panden en het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld, het Woudagemaal. Aan het begin van de avond zullen wij door varen naar het vissersplaatsje Urk, waar u nog heerlijk over de promenade kunt wandelen.

Woensdag 19 september: Urk - Hasselt - Deventer

In de loop van de middag zullen wij in Hasselt aanmeren. Wandel eens door de vele smalle straten van deze Hanzestad. De oude gevels, mooie lantaarns en uitnodigende authentieke winkels geven de rijke geschiedenis goed weer. Tijdens het diner vervolgen wij onze reis naar Deventer.

Donderdag 20 september: Deventer - Zutphen

Vanaf onze aanlegplaats wandelt u zo het sfeervolle centrum in. Deventer is één van de oudste steden van Nederland. Tijdens de middeleeuwen kwamen er kooplieden uit heel Europa naar deze plaats om deel te nemen aan de jaarmarkten. Er zijn dan ook nog tal van monumenten die herinneren aan de Hanzetijd, bijvoorbeeld het prachtige pand De Drie Haringen aan de Brink. Tijdens de lunch vervolgen we onze reis en varen we door naar Zutphen. Rondom het centrum zijn de vestingwerken op tal van plaatsen nog tastbaar aanwezig. U raakt hier niet uitgekeken. ‘s Avonds zal er in het restaurant het heerlijke Farewell Dinner geserveerd worden.

Vrijdag 21 september: Zutphen - Arnhem

De laatste dag van deze prachtige cruise is al weer aangebroken. U kunt de dag rustig beginnen met een overheerlijke champagnebrunch. Onze thuishaven Arnhem komt al in zicht. Om 12.00 uur vindt hier de ontscheping plaats. Wij wensen u alvast een goede reis naar huis en graag tot ziens!

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén keer lokaal entertainment
  • High Tea
  • Gehele reis live entertainment
  • Farewell Dinner
  • Champagnebrunch

Rembrandt van Rijn

De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Deze cruise kan niet worden geboekt

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805