Rijn in Vlammen

Deze 6-daagse reis heeft wel een heel spectaculair hoogtepunt. We varen langs interessante steden en gezellige dorpen zoals Düsseldorf, Bonn en Koblenz. In Linz sluit de Rembrandt van Rijn aan bij een konvooi schepen en kunt u al varend genieten van het vuurwerk langs de Rijn. Het prachtige Bengaalse vuurwerk hult het landschap in sprookjesachtige sferen.

Donderdag 30 april: Arnhem - Düsseldorf

Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Omstreeks 19.00 uur starten we de motoren en zetten koers naar Düsseldorf. Na het diner kunt u in de lounge kennis maken met uw medepassagiers. De muzikant die de gehele reis aan boord is, zal de avonden een extra gezellig tintje geven.

Vrijdag 1 mei: Düsseldorf - Bonn

Al vroeg in de ochtend komen we in Düsseldorf aan. Na het ontbijt maakt u tijdens een stadswandeling(*) kennis met de prachtige binnenstad van Düsseldorf. De Altstadt met zijn gezellige terrassen en winkelstraten ligt op loopafstand van het schip. Terwijl we onze reis vervolgen en langs Keulen varen, zal er ’s middags in de lounge een High Tea worden geserveerd. In de loop van de avond leggen we aan in Bonn.

Zaterdag 2 mei: Bonn - Linz - Bonn

U heeft tot het middaguur de tijd om Bonn te gaan verkennen. Dan richten we de steven op Linz. Deze stad heeft de bijnaam Bonte Stad vanwege de felgekleurde vakwerkhuizen. U heeft de rest van de middag de tijd om Linz te bezichtigen. Rond 19.00 uur gooien we de trossen los om ons bij het konvooi van schepen aan te sluiten. Terwijl we langzaam in het schemerlicht richting Bonn varen kunt u genieten van een spektakel van vuur en licht. De met fakkels en vuurwerk verlichte dorpjes en burchten geven de omgeving een magische en romantische sfeer. Tijdens deze indrukwekkende vaart kunt u op het zonnedek onder het genot van een glas champagne en canapés het prachtige vuurwerk aanschouwen. Eenmaal in Bonn zal de avond afgesloten worden met een alles overtreffende muziek- en vuurwerkshow die de hemel in prachtige kleuren zal oplichten.

Zondag 3 mei: Bonn - Koblenz

Al vroeg verlaten we Bonn en ziet u het landschap langzaam veranderen. We passeren pittoreske plaatsen zoals Königswinter en Andernach en af en toe vangt u tussen de bomen een glimp op van een burcht of ruïne. Aan het begin van de middag arriveren we in Koblenz. Bij deze strategisch gelegen handelsstad mondt de rivier de Moezel in de Rijn uit. In het centrum treft u naast diverse winkelstraten ook verschillende wijnhuizen met gezellige terrassen aan. Hier kunt u onder het genot van een wijntje even bijkomen.

Maandag 4 mei: Koblenz - Andernach - Königswinter

Na het ontbijt arriveren we in Andernach. Deze ochtend heeft u de mogelijkheid om met een stadswandeling(*) deze Romeinse vesting te ontdekken. Tijdens de lunch varen we verder stroomafwaarts naar Köningswinter. Dit oude wijnstadje, gelegen aan de voet van het Siebengebirge, is beroemd om de Drachenfels. Bovenop deze 321 meter hoge rots staat de ruïne van de burcht Drachenfels. Aan het einde van de middag zal de kapitein u uitnodigen voor het Farewell Diner.

Dinsdag 5 mei: Königswinter - Arnhem

De laatste dag is alweer aangebroken. Als afsluiting hebben wij een heerlijke champagnebrunch voor u klaar staan. Om 11.00 uur komen we in Arnhem aan waar we afscheid van u nemen.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén keer lokaal entertainment
  • High Tea
  • Gehele reis live entertainment
  • Farewell Dinner
  • Champagnebrunch
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805

Gerelateerde cruises