Rijn in Vlammen

Deze 6-daagse reis heeft wel een heel spectaculair hoogtepunt. We varen eerst langs interessante steden en gezellige dorpen zoals Keulen en Rüdesheim. In Linz sluit de Rembrandt van Rijn aan bij een konvooi schepen en kunt u al varend genieten van het vuurwerk langs de Rijn. Het prachtige Bengaalse vuurwerk hult het landschap in sprookjesachtige sferen. Eenmaal in Bonn bent u getuige van een schitterend vuurwerkspektakel in de Bonner Rheinaue. Een knallend feest om niet te missen!

Dinsdag 30 april: Arnhem - Düsseldorf

Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Omstreeks 19.00 uur starten we de motoren en zetten koers naar Düsseldorf. Na het diner kunt u in de lounge kennis maken met uw medepassagiers. De muzikant die de gehele reis aan boord is, zal de avonden een extra gezellig tintje geven.

Woensdag 1 mei: Düsseldorf - Keulen

Al vroeg in de ochtend komen we in Düsseldorf aan. Na het ontbijt maakt u tijdens een stadswandeling(*) kennis met de prachtige binnenstad van Düsseldorf. De Altstadt met zijn gezellige terrassen en winkelstraten ligt op loopafstand van het schip. Rond het middaguur vervolgen we onze reis naar Keulen. Na het diner kunt u nog een heerlijke wandeling maken over de Rijnpromenade of door het centrum van Keulen.

Donderdag 2 mei: Keulen - Koblenz

Al vroeg verlaten we Keulen en zodra we Bonn voorbij zijn ziet u het landschap langzaam veranderen. We passeren pittoreske plaatsen zoals Königswinter en Andernach en af en toe vangt u tussen de bomen een glimp op van een burcht of ruïne. Aan het begin van de middag arriveren we in Koblenz. Bij deze strategisch gelegen handelsstad mondt de rivier de Moezel in de Rijn uit. In het centrum treft u naast diverse winkelstraten ook verschillende wijnhuizen met gezellige terrassen aan. Hier kunt u onder het genot van een wijntje even bijkomen.

Vrijdag 3 mei: Koblenz - Boppard - Rüdesheim

De hoog boven de rivier gebouwde burchten en kastelen en de veel besproken Loreley zorgen deze dag voor een schitterend panorama. Al vroeg varen wij naar het wijnstadje Boppard voor een korte stop. Zodra we de Loreley zijn gepasseerd komt onze volgende bestemming in zicht, Rüdesheim. Deze geliefde toeristenplaats heeft van alles te bieden. Tijdens een rondrit(*) door het centrum en de wijngaarden maakt u kennis met dit mooie stadje. Na afloop stapt u uit in het levendige centrum. De verschillende Weinstuben in de beroemde Drosselgasse en de vele winkels bieden de gehele dag volop vertier. Aan het einde van de middag zal de kapitein u uitnodigen voor het Farewell Diner.

Zaterdag 4 mei: Rüdesheim - Linz- Bonn

We varen vanochtend nogmaals over de romantische Rijn. Ditmaal richten we de steven op Linz. Deze stad heeft de bijnaam Bonte stad vanwege de felgekleurde vakwerkhuizen. U heeft de hele middag de tijd om Linz te bezichtigen. Rond 21.00 uur gooien we de trossen los om ons bij het konvooi van schepen aan te sluiten. Terwijl we langzaam in het schemerlicht richting Bonn varen kunt u genieten van een spektakel van vuur en licht. De met fakkels en vuurwerk verlichte dorpjes en burchten geven de omgeving een magische en romantische sfeer. Tijdens deze indrukwekkende vaart kunt u op het zonnedek onder het genot van een glas champagne en canapés het prachtige vuurwerk aanschouwen. Eenmaal in Bonn zal de avond afgesloten worden met een alles overtreffende muziek- en vuurwerkshow die de hemel in prachtige kleuren zal oplichten. Daarna varen we rustig door richting Arnhem.

Zondag 5 mei: Bonn - Arnhem

De laatste dag is alweer aangebroken. Als afsluiting hebben wij een heerlijke champagnebrunch voor u klaar staan. Zodra we in Arnhem zijn aangekomen nemen we afscheid van u.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén keer lokaal entertainment
  • High Tea
  • Gehele reis live entertainment
  • Farewell Dinner
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805