Rijncruise vanuit Rotterdam

Ga in Rotterdam aan boord en laat u tijdens deze mooie voorjaarsreis betoveren door de romantische Rijn. Tijdens deze reis staan o.a. Nijmegen, Düsseldorf, Keulen, Andernach, Boppard, Koblenz en Duisburg op het programma.

Let op: deze reis wordt uitgevoerd door en valt onder verantwoording van De Jong Intra.

Woensdag: Rotterdam - Nijmegen

U kunt vandaag terecht op het mps Horizon dat aangemeerd ligt in Rotterdam. Om 16.00 uur kunt u inschepen, waarna we om ca. 16:30 uur vertrekken naar Nijmegen, de oudste stad van Nederland.

Donderdag: Düsseldorf

Het anker wordt gelicht en de Horizon zet koers richting Duitsland. Het is een behoorlijk stuk varen naar Düsseldorf, hetgeen u de gelegenheid geeft om uitgebreid kennis te maken met uw medepassagiers. In de loop van de middag meren wij dichtbij de bruisende 'Altstadt' af.

Vrijdag: Keulen

Al vroeg laten we Düsseldorf achter ons. Onze volgende bestemming is Keulen waar onder andere de bekende toren 'de Domtoren' staat. Daarnaast zijn leuke bezienswaardigheden de Rheinpromenade en de Hohenzollernbrücke.

Zaterdag: Andernach

Tijdens onze tocht naar Andernach zien we het landschap snel veranderen. We krijgen allereerst het Zevengebergte in het vizier. Ook de eerste wijngaarden dienen zich aan. We meren tijdens het diner af in het Keltische vestingstadje Andernach. Na het diner kunt u nog een leuke wandeling maken in dit pittoreske stadje.

Zondag: Boppard en Koblenz

Na Andernach wordt er een kort bezoek gebracht aan Boppard. Boppard heeft een divers aanbod aan recreatieve activiteiten. Zo beschikt de stad over een stadsbos en een stoeltjeslift. Aan het begin van de middag zal het schip vertrekken naar Koblenz, gelegen aan de monding van de Moezel. Deze stad is het handelscentrum van de wijde omgeving. Dat is in het grotendeels nog authentieke centrum goed te merken aan de grote verscheidenheid in winkels en wijnhuizen.

Maandag: Duisburg

Na een mooie vaart vanaf Koblenz wordt de boot aan het einde van de middag aangelegd in Duisburg. Deze stad staat bekend als één van de grootste havensteden van Europa. U kunt een mooie wandeling maken, of als u op zoek bent naar rust kunt u een bezoekje brengen aan het populaire park in de voormalige industriële zone.

Dinsdag: Gorinchem

Na een vroeg vertrek uit Duisburg varen we al snel de Nederlandse rivieren weer op. We komen in de loop van de middag aan in de gezellige stad Gorinchem, waar u in de middag de gelegenheid heeft om rond te kijken.

Woensdag: Rotterdam

Vandaag is deze cruise alweer ten einde gekomen. Na een laatste ontbijt aan boord volgt om ca. 10.00 uur de ontscheping.

  • Welkomstcocktail
  • Eén avond live entertainment
  • Captains Dinner
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805