Rondreis Holland

Als u zich wilt laten verrassen door de oneindige variatie in het Nederlandse landschap, dan is dit echt een reis voor u. Van Hanzestad tot het IJsselmeer, van Friesland tot de Waddeneilanden en van de Noord-Hollandse steden tot het lieflijke Kinderdijk. Elk stukje Nederland heeft zijn eigen charme. Zo beleeft u tijdens deze cruise hoe rijk het Nederlandse verleden en heden eigenlijk zijn.

Maandag 13 augustus: Arnhem - Kampen

We verwelkomen de passagiers aan boord in Arnhem. Om 09.30 uur starten we de motoren en zetten we koers naar Kampen, ons einddoel voor vandaag. De Nieuwe Toren in deze oude Hanzestad heeft maar liefst 47 klokken.

Dinsdag 14 augustus: Kampen - Medemblik

We laten Kampen achter ons en steken het IJsselmeer over. Tijdens de lunch arriveren we in het vissersplaatsje Medemblik. ’s Middags kunt u deelnemen aan een bustocht(*) door de Westfriesche streek naar Hoorn.

Woensdag 15 augustus: Medemblik - Stavoren - Makkum

Vandaag trotseren we nogmaals het IJsselmeer en varen naar Stavoren, de oudste stad van Friesland. Het slechts 1000 inwoners tellende stadje wordt aan drie kanten ingesloten door het IJsselmeer. ’s Middags kunt u deelnemen aan een excursie(*) door het Gaasterland met een stop in Hindeloopen. Het schip vaart ondertussen verder naar Makkum, waar u na afloop van de excursie weer aan boord komt.

Donderdag 16 augustus: Makkum - Oudeschild (Texel)

Via de sluizen van Kornwerderzand en de Waddenzee zetten wij koers naar het grootste Waddeneiland, Texel. Onze bestemming Oudeschild ligt aan de zuidzijde van dit eiland. In en rond het dorp zijn diverse historische elementen uit de tijd van de VOC bewaard gebleven.

Vrijdag 17 augustus: Oudeschild (Texel) - Alkmaar

Nadat we de Waddenzee weer zijn overgestoken, varen we via het Noord-Hollands Kanaal naar Alkmaar. Gedurende de lunch meren we hier af. ‘s Avonds is er livemuziek aan boord voor een gezellige dansavond.

Zaterdag 18 augustus: Alkmaar - Amsterdam

Tijdens het ontbijt laten we Alkmaar achter ons. Langs de Zaanse Schans varen we naar Amsterdam. Door ‘s avonds deel te nemen aan de grachtenrondvaart(*) ziet u onze hoofdstad eens van een geheel andere kant.

Zondag 19 augustus: Amsterdam - Alphen aan den Rijn

Nederland op z’n mooist! Vanaf het schip heeft u een prachtig uitzicht over de laaggelegen Haarlemmermeerpolder. We varen door het Groene Hart naar Alphen aan den Rijn. Hier kunt u deelnemen aan een excursie(*) naar het bekende vogelpark Avifauna.

Maandag 20 augustus: Alphen aan den Rijn - Gouda

Onze volgende bestemming is Gouda, bekend om zijn kaarsen en stroopwafels. De meeste huizen rondom de Markt zijn gebouwd in gotische stijl en stammen uit de 17e eeuw.

Dinsdag 21 augustus: Gouda - Kinderdijk - Wijk bij Duurstede

Na door de haven van Rotterdam gevaren te hebben, vervolgen wij de reis naar de Alblasserwaard. Kinderdijk maakt deel uit van de gemeente Nieuw-Lekkerland. De bekende molens staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is vanaf het schip maar een klein stukje lopen naar de molens, waarvan er één van binnen te bezichtigen is. Na de lunch varen we over de Lek verder naar Wijk bij Duurstede. Terwijl u een wandeling maakt door dit leuke stadje worden aan boord voorbereidingen getroffen voor het Captains Dinner en een onvergetelijk afscheidsfeest.

Woensdag 22 augustus: Wijk bij Duurstede - Arnhem

We moeten al vroeg vertrekken, want op weg naar Arnhem passeren wij vandaag enkele sluizen. We varen over de Lek en de Nederrijn o.a. langs Rhenen en Wageningen naar Arnhem. Om 14.00 uur nemen we weer afscheid van u. We zijn er zeker van dat u heeft genoten van al het moois dat Nederland u te bieden heeft.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • High Tea
  • Twee avonden met live entertainment
  • Captains Dinner

Azolla

Het deels overkapte zonnedek heeft gemakkelijke stoelen om heerlijk in te ontspannen. Er is zelfs een klein verwarmd zwembad met jetstream en enkele fitnessapparaten. De gezellige lounge met bar en restaurant vindt u op het promenadedek. En het hele schip, dus ook uw hut, heeft airconditioning.

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Deze cruise kan niet worden geboekt

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805

Gerelateerde cruises