Snoepreisje om van te proeven - Duitsland

Om een goede indruk te krijgen van een riviercruise moet u het gewoon eens proberen. En dat maken we nu extra makkelijk voor u met deze 4-daagse reis door Duitsland. U bent er echt even helemaal uit en geniet van de luxe aan boord. Onderweg bezoekt u het mooie Bonn en het indrukwekkende Keulen.

Dag 1: Arnhem - Düsseldorf

Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Tijdens het diner verlaten we Arnhem en varen we naar Düsseldorf. In de lounge zal de muzikant ’s avonds zorg dragen voor een gezellige avond en heeft u de gelegenheid om nader kennis te maken met uw medepassagiers.

Dag 2: Düsseldorf - Bonn

Al voor het ontbijt komen we in Düsseldorf aan. Hier kunt u in het centrum naar hartenlust winkelen of deelnemen aan een stadsrondrit(*) om kennis te maken met deze veelzijdige stad. Terwijl we onze reis vervolgen en langs Keulen varen, zal er ’s middags in de lounge een High Tea worden geserveerd. In de loop van de avond leggen we aan in Bonn.

Dag 3: Bonn - Keulen - Emmerich

Tijdens een stadsrondrit(*) krijgt u in korte tijd veel te zien van de prachtige stad Bonn. Het historische centrum met zijn uitgebreide voetgangerszone is ideaal voor een aangename wandeling. Naast de vele musea en prachtige gebouwen treft u hier ook het geboortehuis van Ludwig van Beethoven aan. Tijdens de lunch varen we naar Keulen. De imposante Dom is het grootste gotische bouwwerk van Duitsland dat u beslist even moet bezoeken. Verder heeft de stad interessante musea, waaronder het Schokoladenmuseum aan de Rijn en het Romeins-Germaans museum. In de Glockengasse vindt u het huis van het bekende reukwater 4711. Kunt geen keuze maken? Tijdens de stadsrondrit(*) krijgt u een goede indruk van alles wat deze metropool te bieden heeft. Terwijl u geniet van het Farewell Dinner, varen we terug naar Emmerich. Hier zullen we overnachten.

Dag 4: Emmerich - Arnhem

Met een heerlijke champagnebrunch sluiten we dit Snoepreisje door Duitsland af. Rond het middaguur komen we in Arnhem aan en nemen we afscheid van u.

Let op! Bij vertrek op 10 april en 4 oktober is de inscheping na 18:00 uur.

 • Welkomstcocktail
 • Meerdere excursiemogelijkheden
 • High Tea
 • Gehele reis live entertainment
 • Farewell Dinner
 • Champagnebrunch
Tekst 2019:

Zaterdag/donderdag: Arnhem - Düsseldorf

Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Tijdens het diner verlaten we Arnhem en varen we naar Düsseldorf. In de lounge zal de muzikant ’s avonds zorg dragen voor een gezellige avond en heeft u de gelegenheid om nader kennis te maken met uw medepassagiers.

Zondag/vrijdag: Düsseldorf - Bonn

Al voor het ontbijt komen we in Düsseldorf aan. Hier kunt u in het centrum naar hartenlust winkelen of deelnemen aan een stadswandeling(*) om kennis te maken met deze veelzijdige stad. Terwijl we onze reis vervolgen en langs Keulen varen, zal er ’s middags in de lounge een High Tea worden geserveerd. In de loop van de avond leggen we aan in Bonn.

Maandag/zaterdag: Bonn - Keulen - Emmerich

Tijdens een stadsrondrit(*) krijgt u in korte tijd veel te zien van de prachtige stad Bonn. Het historische centrum met zijn uitgebreide voetgangerszone is ideaal voor een aangename wandeling. Naast de vele musea en prachtige gebouwen treft u hier ook het geboortehuis van Ludwig van Beethoven aan. Rond het middaguur varen we naar Keulen. De imposante Dom is het grootste gotische bouwwerk van Duitsland en moet u beslist even bezoeken. Verder heeft de stad interessante musea, waaronder het Chocolademuseum aan de Rijn en het Romeins-Germaans museum. In de Glockengasse vindt u het huis van het bekende reukwater 4711. Kunt geen keuze maken? Tijdens de stadsrondrit(*) krijgt u een goede indruk van alles wat deze metropool te bieden heeft. Terwijl u geniet van het Farewell Dinner, varen we terug naar Emmerich. Hier zullen we overnachten.

Dinsdag/zondag: Emmerich - Arnhem

Met een heerlijke champagnebrunch sluiten we dit Snoepreisje door Duitsland af. Rond het middaguur komen we in Arnhem aan en nemen we afscheid van u.

 • Welkomstcocktail
 • Meerdere excursiemogelijkheden
 • High Tea
 • Gehele reis live entertainment
 • Farewell Dinner
 • Champagnebrunch

Da Vinci

De Da Vinci is een schip met veel ruimte voor haar 110 passagiers en heeft een zeer exclusieve uitstraling. Dat ziet u overal in terug. De grote wenteltrap naar het hoofddek wordt onder andere omringd door de receptie, een personenlift en de bibliotheek een gezellig zitje. Verder naar voren vindt u de sfeervolle lounge met een grote bar en dansvloer. Op het hoofddek vindt u het restaurant. Buiten op het zonnedek is er volop ruimte, met onder de overkapping een extra lounge. Overal op het schip heeft u een prachtig uitzicht door de grote ramen. Verder is er aan boord een sauna en een fitnessruimte met moderne fitnessapparaten.

Rembrandt van Rijn

De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805

Gerelateerde cruises