Snoepreisje om van te proeven - Duitsland

Om een goede indruk te krijgen van een riviercruise moet u het gewoon eens proberen. En dat maken we nu extra makkelijk voor u met deze 4-daagse reis door Duitsland. U bent er echt even helemaal uit en geniet van de luxe aan boord. Onderweg bezoekt u het mooie Bonn en het indrukwekkende Keulen.

Zaterdag/donderdag: Arnhem - Düsseldorf

Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Tijdens het diner verlaten we Arnhem en varen we naar Düsseldorf. In de lounge zal de muzikant ’s avonds zorg dragen voor een gezellige avond en heeft u de gelegenheid om nader kennis te maken met uw medepassagiers.

Zondag/vrijdag: Düsseldorf - Bonn

Al voor het ontbijt komen we in Düsseldorf aan. Hier kunt u in het centrum naar hartenlust winkelen of deelnemen aan een stadswandeling(*) om kennis te maken met deze veelzijdige stad. Terwijl we onze reis vervolgen en langs Keulen varen, zal er ’s middags in de lounge een High Tea worden geserveerd. In de loop van de avond leggen we aan in Bonn.

Maandag/zaterdag: Bonn - Keulen - Emmerich

Tijdens een stadsrondrit(*) krijgt u in korte tijd veel te zien van de prachtige stad Bonn. Het historische centrum met zijn uitgebreide voetgangerszone is ideaal voor een aangename wandeling. Naast de vele musea en prachtige gebouwen treft u hier ook het geboortehuis van Ludwig van Beethoven aan. Rond het middaguur varen we naar Keulen. De imposante Dom is het grootste gotische bouwwerk van Duitsland en moet u beslist even bezoeken. Verder heeft de stad interessante musea, waaronder het Chocolademuseum aan de Rijn en het Romeins-Germaans museum. In de Glockengasse vindt u het huis van het bekende reukwater 4711. Kunt geen keuze maken? Tijdens de stadsrondrit(*) krijgt u een goede indruk van alles wat deze metropool te bieden heeft. Terwijl u geniet van het Farewell Dinner, varen we terug naar Emmerich. Hier zullen we overnachten.

Dinsdag/zondag: Emmerich - Arnhem

Met een heerlijke champagnebrunch sluiten we dit Snoepreisje door Duitsland af. Rond het middaguur komen we in Arnhem aan en nemen we afscheid van u.

 • Welkomstcocktail
 • Meerdere excursiemogelijkheden
 • High Tea
 • Gehele reis live entertainment
 • Farewell Dinner
 • Champagnebrunch

Rembrandt van Rijn

De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805

Gerelateerde cruises

Kerstmarktcruise Bonn, Keulen en Düsseldorf

Zondag 1 december: Arnhem - Bonn (bustransfer)

Vanuit Arnhem vertrekt u om 09.30 uur per comfortabele touringcar naar Bonn. Hier aangekomen stopt de touringcar bij één van de gezellige kerstmarkten in de binnenstad. De kerstmarkten bevinden zich hier op en rondom de Münsterplatz, Bottlerplatz en Friedensplatz. De voetgangerszones, die de pleinen met elkaar verbinden, zijn sfeervol gedecoreerd en de geur van glühwein, vers gepofte kastanjes en peperkoeken brengen u geheel in kerststemming. Terwijl u zich vermaakt in de stad wordt uw bagage alvast naar het schip gebracht. Aan het eind van de middag verwachten wij u aan boord van de Salvinia waar een heerlijk diner voor u klaar zal staan.

Maandag 2 december: Bonn - Keulen

Tijdens het ontbijt verlaten we Bonn en zetten we koers naar Keulen. Ook hier zijn op verschillende locaties in de stad leuke kerstmarkten. De gehele stad is sfeervol versierd. We blijven de gehele dag en avond in Keulen, dus u heeft ruimschoots de tijd voor het bezoeken van de kerstmarkten. Uiteraard kunt u voor uw kerstcadeaus ook in de lange winkelstraten terecht. Aansluitend is er het heerlijke Oud Hollandsch Captainsbuffet.

Dinsdag 3 december: Keulen - Düsseldorf

We vervolgen onze reis naar Düsseldorf waar we halverwege de ochtend aan zullen komen. Op de Schadowplatz treft u de groots opgezette Nikolausmarkt aan. De geur van kerstgroen op deze kerstmarkt ruikt u goed door de met dennengroen bedekte daken van de houten kerstkraampjes, maar ook de geur van poffertjes, gebrande amandelen en glühwein zal u niet ontgaan. Tegen het einde van de middag verwachten wij u weer terug aan boord voor een heerlijk glaasje glühwein of warme chocolademelk bij de Koek & Zopie. Aansluitend is er het diner, gevolgd door een gezellige avond.

Woensdag 4 december: Düsseldorf - Arnhem

Deze sfeervolle reis is bijna ten einde. We verlaten Düsseldorf al vroeg en varen terug naar Arnhem waar we rond 14.00 uur arriveren. Wij wensen u fijne feestdagen toe en een spetterend 2020.

 • Glas glühwein of chocolademelk bij de Koek & Zopie
 • Een avond met live entertainment
 • Oud Hollandsch Captains Buffet
 • Bustransfer Arnhem - Bonn

Salvinia 4 dagen
v.a. €230,-

Vertrekdata

 • 01-12-2019 - Salvinia