Snoepreisje om van te proeven - Duitsland

Om te ervaren hoe leuk een riviercruise is moet u het gewoon eens proberen. En dit Snoepreisje is daar echt perfect voor. In vier dagen bezoekt u drie grote Duitse metropolen en aan boord wordt u in de watten gelegd door de vriendelijke bemanning. U bent er echt even helemaal uit.

Zaterdag/donderdag: Arnhem - Düsseldorf

Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Tijdens het diner verlaten we Arnhem en varen we naar Düsseldorf. In de lounge zal de muzikant ’s avonds zorg dragen voor een gezellige avond en heeft u de gelegenheid om nader kennis te maken met uw medepassagiers.

Zondag/vrijdag: Düsseldorf - Bonn

Al voor het ontbijt komen we in Düsseldorf aan. Hier kunt u in het centrum naar hartenlust winkelen of deelnemen aan een stadswandeling(*) om kennis te maken met deze veelzijdige stad. Terwijl we onze reis vervolgen en langs Keulen varen, zal er ’s middags in de lounge een High Tea worden geserveerd. In de loop van de avond leggen we aan in Bonn.

Maandag/zaterdag: Bonn - Keulen - Emmerich

Tijdens een stadsrondrit(*) krijgt u in korte tijd veel te zien van de prachtige stad Bonn. Het historische centrum met zijn uitgebreide voetgangerszone is ideaal voor een aangename wandeling. Naast de vele musea en prachtige gebouwen treft u hier ook het geboortehuis van Ludwig van Beethoven aan. Rond het middaguur varen we naar Keulen. De imposante Dom is het grootste gotische bouwwerk van Duitsland en moet u beslist even bezoeken. Verder heeft de stad interessante musea, waaronder het Chocolademuseum aan de Rijn en het Romeins-Germaans museum. In de Glockengasse vindt u het huis van het bekende reukwater 4711. Kunt geen keuze maken? Tijdens de stadsrondrit(*) krijgt u een goede indruk van alles wat deze metropool te bieden heeft. Terwijl u geniet van het Farewell Dinner, varen we terug naar Emmerich. Hier zullen we overnachten.

Dinsdag/zondag: Emmerich - Arnhem

Met een heerlijke champagnebrunch sluiten we dit Snoepreisje door Duitsland af. Rond het middaguur komen we in Arnhem aan en nemen we afscheid van u.

 • Welkomstcocktail
 • Meerdere excursiemogelijkheden
 • High Tea
 • Gehele reis live entertainment
 • Farewell Dinner
 • Champagnebrunch
Tekst 2020:

Vrijdag/Zondag: Arnhem - Keulen

Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Terwijl u geniet van een overheerlijk diner laten we Arnhem achter ons en varen we naar Keulen. Vanavond kunt u nader ken - nis maken met uw medepassagiers en in de lounge zorgt de muzikant voor een gezellige avond.

Zaterdag/Maandag: Keulen - Bonn

In de loop van de ochtend komen we in Keulen aan en wie aan Keulen denkt, denkt aan de Dom. Dit imposante gotische bouw - werk is een bezoek meer dan waard. De stad heeft nog veel meer te bieden, de uitgestrekte winkelstraten zijn een walhalla voor de shoppers onder u. Aan de Glockengasse vindt u het huis van ’s werelds bekendste reukwater 4711. Maar ook aan musea geen gebrek. Onze favoriet is toch wel het Choco - lademuseum. Kunt u niet kiezen? Tijdens een stadswandeling(*) krijgt u een goede indruk van deze metropool. Aan het einde van de middag vervolgen we onze reis naar Bonn.

Zondag/Dinsdag: Bonn - Königswinter - Düsseldorf

Wilt u in korte tijd kennis maken met het prachtige Bonn? Geef u dan aan boord op voor een stadsrondrit(*). Het historische centrum met uitgebreide voetgangerszone is ideaal voor een aangename wandeling. Bonn is ook de stad van Beethoven. Zijn geboortehuis geeft een kijkje in zijn leven. Aan het eind van de ochtend varen we naar Königswinter. Dit oude wijnstadje, gelegen aan de voet van het Siebengebirge, is beroemd om de Drachenfels. Bovenop deze 321 meter hoge rots staat de ruïne van de burcht Drachenfels. We laten Königswinter achter ons en terwijl u geniet van het Farewell Dinner varen we stroomafwaarts naar Düsseldorf. Na het diner heeft u nog de mogelijkheid om een avondwandeling te maken door de Altstadt van Düsseldorf.

Maandag/Woensdag: Düsseldorf - Arnhem

Met een heerlijke champagnebrunch sluiten we dit Snoepreisje door Duitsland af. Om 11.00 uur zijn we terug in Arnhem en nemen we afscheid van u.

 • Welkomstcocktail
 • Meerdere excursiemogelijkheden
 • High Wine
 • Gehele reis live entertainment
 • Farewell Dinner
 • Champagnebrunch

Rembrandt van Rijn

De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805

Gerelateerde cruises