Voorjaarcruise Nederland & België Nieuw

In het voorjaar door het Limburgse en Belgische landschap varen is een genot op zich. Zeker als u weet dat u steden bezoekt als Maastricht, Hasselt en Antwerpen. De sfeervolle stad Maastricht aan de voet van de Sint-Pietersberg heeft volop bezienswaardigheden, zoals het bekende Vrijthof. Het Belgische Antwerpen doet daar niet voor onder. Dat wordt gegarandeerd genieten geblazen. Deze reis kunt u uitstekend combineren met de 7-daagse Paascruise Rüdesheim.

Donderdag 16 april: Arnhem - Nijmegen

Vanaf 16:00 uur ontvangen wij u graag aan boord van de Poseidon. Nadat u uw bagage heeft uitgepakt gaat deze nieuwe reis van start. Om 18:00 uur gooien we in Arnhem de trossen los en varen we naar Nijmegen. Na het diner kunt u nog een wandeling maken door de binnenstad. Nijmegen heeft een rijke geschiedenis en veel bezienswaardigheden liggen op loopafstand. De Waag op de Grote Markt, de Sint-Stevenskerk en het Valkhof zijn zeker de moeite waard.

Vrijdag 17 april: Nijmegen - Roermond

Terwijl u van het ontbijt geniet, begeven we ons op de Limburgse Maas. Aan het begin van de middag zullen we op onze plaats van bestemming, Roermond, aankomen. Deze sfeervolle stad, ook wel ‘Bruisend hart van Limburg’ genoemd, is rijk aan culturele bezienswaardigheden. Roermond heeft een gezellig winkelhart en een unieke ligging aan de Maasplassen. De binnenstad met haar mooie pleinen herbergt een schat aan historische bouwwerken, zoals kerken en oude handelshuizen.

Zaterdag 18 april: Roermond - Maastricht

Na aankomst in Maastricht kunt u deelnemen aan een rondrit(*) door de omgeving van Maastricht. Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid naar het centrum van Maastricht. Dit bestaat vrijwel geheel uit oude panden met prachtige gevels en er zijn terrassen en winkels in overvloed. Een wandeling naar het centraal gelegen Vrijthof raden wij u dan ook zeker aan.

Zondag 19 april: Maastricht - Hasselt

We verlaten al vroeg de Maas en via het Albertkanaal varen we naar het Belgische Hasselt. Hier zullen we aan het begin van de middag aanmeren. Deze stad heeft tevens de bijnaam ‘Hoofdstad van de Smaak’ en dankt dit aan zijn vele horeca- en modezaken. Wist u dat jenever en Hasselt onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn? Middenin de stad vindt u dan ook het Jenevermuseum.

Maandag 20 april: Hasselt - Antwerpen

In de loop van de middag verschijnt aan de horizon het silhouet van het Antwerpse havengebied. Het kloppende hart van Antwerpen is iets verder van het schip gelegen, maar aan boord kunt u zich opgeven voor een stadsrondrit(*). Via de Grote Markt en langs de kathedraal komt u op de Groenplaats, waar de bekende winkelstraat de Meir begint. Vlakbij onze ligplaats ligt het Museum aan de Stroom. Een indrukwekkend gebouw van tien etages met diverse museumcollecties die het verhaal van de stad, de haven en de wereld vertellen. Op het dak van het museum kunt u genieten van een schitterend uitzicht over Antwerpen.

Dinsdag 21 april: Antwerpen - Schoonhoven

Nog voor het ontbijt gooien we de trossen los en varen we naar Schoonhoven. In dit plaatsje aan de Lek staat de zilversmeedkunst nog steeds centraal. Bewijs hiervan zijn de vele monumentale zilverwerkplaatsen en zilversmidwoningen, alsmede de enige vakschool voor goud- en zilversmid.

Woensdag 22 april: Schoonhoven - Arnhem

De laatste dag van deze reis is al weer aangebroken. Rond 14.00 uur komt onze thuishaven Arnhem in zicht. Hier sluiten wij om deze geweldige reis af met een hartelijk ‘Tot Ziens’.

  • Welkomstcocktail
  • Koffie en thee inclusief
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Twee avonden met live entertainment
  • Captains Dinner
  • Combineer deze cruise eens met de ‘Paascruise Rüdesheim’!
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805