Vuurwerk op de Middenrijn Nieuw

EXTRA AFVAART! Het verheugt ons om u deze extra afvaart over de Rijn en Moezel aan te kunnen bieden. Deze geheel nieuwe reis kent een spectaculair hoogtepunt in de vorm van een fenomenale vuurwerkshow. Dit wilt u niet missen!

Donderdag 12 september: Arnhem – Keulen

Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Na een hartelijk welkom door uw kapitein en hotelmanager kunt u plaatsnemen in het restaurant voor een overheerlijk diner. Ondertussen gooien we de trossen los en zetten koers naar Keulen. Na het diner kunt u kennis maken met uw medepassagiers. In de lounge zorgt de muzikant voor een gezellige avond.

Vrijdag 13 september: Keulen – Andernach

Aan het begin van de middag komen we aan in Keulen. De gotische Dom van Keulen is het symbool van de stad en met jaarlijks zes miljoen bezoekers ook de meest bezochte toeristisch attractie van heel Duitsland. Diegenen die op zoek zijn naar een sportieve uitdaging kunnen de zuidelijke toren beklimmen. Het is een hele klim maar eenmaal boven wordt u getrakteerd op een adembenemend uitzicht over Keulen. Doet u het liever iets rustiger aan? Op de Alter Markt kunt u in één van de vele bierhuizen terecht voor een heerlijk glas Kölsch. Tijdens het diner varen we verder naar Andernach.

Zaterdag 14 september: Andernach – Oberwesel – Boppard

Tot de lunch verblijven we nog in Andernach. Onderweg naar Oberwesel worden we getrakteerd op een schitterend panorama met als hoogtepunt het passeren van de Loreley. Aangekomen in Oberwesel wordt u vanavond onder het genot van champagne en canapés getrakteerd op een magnifiek vuurwerkspektakel. Vanaf onze ligplaats heeft u hier goed zicht op. Na afloop varen we stroomafwaarts naar Boppard waar we zullen afmeren voor de nacht.

Zondag 15 september: Boppard – Cochem

We zijn alweer vroeg vertrokken uit Boppard. Eenmaal op de Moezel moeten we eerst enkele sluizen passeren voordat we in Cochem aankomen. De hooggelegen Reichsburg is het gezicht van Cochem en een bezoek meer dan waard. Of neem de stoeltjeslift naar het Pinner Kreuz. Vanaf deze rots heeft u een prachtig uitzicht op Cochem en over de Moezel.

Maandag 16 september: Cochem – Koblenz - Bonn

Onderweg naar Koblenz kunt u nog even genieten van het schitterende Moezeldal. Aan het begin van de middag meren we af in Koblenz. Ga heerlijk struinen over de Deutsche Eck, of zweef met de kabelbaan over de Rijn naar de vesting Ehrenbreitstein. Tegen het einde van de middag verwachten we u weer terug aan boord en vertrekken we naar Bonn. Vanavond geniet u van een overheerlijk Farewell Dinner gevolgd door een feestelijke afscheidsavond.

Dinsdag 17 september: Bonn – Arnhem (bustransfer)

De laatste dag is al weer aangebroken. Na een vroeg ontbijt staan om 08.30 uur de touringcars klaar om u terug naar Arnhem te brengen. Onderweg zorgen we voor een kopje koffie en een lunchpakket. Rond het middaguur komen we in Arnhem aan en nemen we afscheid van u.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén keer lokaal entertainment
  • High Tea
  • Gehele reis live entertainment
  • Farewell Dinner

Rembrandt van Rijn

De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805

Gerelateerde cruises