Wijnfeesten aan de Moezel Nieuw

In de wijngaarden langs de Rijn en Moezel worden de druiven volop geoogst en in de wijnstadjes heerst een opperbeste stemming. De wijnboeren vieren feest en laten eenieder meedelen in hun vreugde. Tijdens het diner geniet u van een heerlijk glas lokale wijn. Deze 7-daagse reis heeft als bestemming Bernkastel, waar de wijnfeesten in volle gang zullen zijn.

Dinsdag 28 Augustus: Arnhem - Keulen

Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom aan boord van de Rembrandt van Rijn. Na een hartelijk welkom van uw kapitein en hotelmanager wordt u uitgenodigd voor het diner. Terwijl u geniet van het diner gooien we de trossen los en zetten we koers naar Keulen. Na het diner kunt u in de lounge kennis maken met uw medepassagiers. De muzikant die de gehele reis meevaart zal zorgdragen voor extra gezelligheid aan boord.

Woensdag 29 Augustus: Keulen - Königswinter

Tegen het einde van de ochtend arriveren we in Keulen. In de winkelstraten, gelegen achter de Dom, kunt u heerlijk shoppen. Ook een bezoek aan het Schokoladenmuseum behoort tot één van de vele mogelijkheden die u in deze stad kunt ondernemen. Nog voor het diner varen we door naar Königswinter waar we zullen overnachten.

Donderdag 30 Augustus: Königswinter - Winningen - Cochem

Zodra we bij Koblenz zijn draaien we de Moezel op en al snel maken we de eerste stop van vandaag in het wijnplaatsje Winningen. Hier wordt Duitslands oudste wijnfeest gehouden. In de smalle versierde straten staan kraampjes en wijnstalletjes. Tien dagen lang vieren ze hier feest met optochten en allerlei traditionele gebruiken. Aan het eind van de middag varen we de Moezel stroomopwaarts naar de volgende stad, Cochem. In de stad is van alles te beleven. U kunt er wandelen over de gezellige boulevard en slenteren door de smalle winkelstraatjes. Hoog boven de Moezel ligt de Reichsburg. Deze oude burcht is het gezicht van Cochem. Bij een bezoek aan de burcht is niet alleen het kasteel zelf maar ook het uitzicht zeer de moeite waard. Wat bij een bezoek aan deze plaats zeker niet mag ontbreken, is een lokale wijnproeverij(*). U maakt kennis met de plaatselijke wijncultuur en gaat natuurlijk deze heerlijke wijnen ook proeven.

Vrijdag 31 Augustus: Cochem - Traben-Trarbach

Onderweg naar Traben-Trarbach slingert de Moezel langs de talloze steile wijngaarden. Ook in dit plaatsje staat de wijnbouw centraal. Door de aanwezigheid van de verschillende geneeskrachtige bronnen is Traben-Trarbach ook een officieel erkend kuuroord.

Zaterdag 1 September: Traben-Trarbach - Bernkastel

Het grootste wijnfeest van de Midden-Moezel vindt midden in het historische centrum van Bernkastel plaats. Tijdens het wijnfeest heeft de wijnkoningin Mosella het voor het zeggen. Overal in het centrum zijn markten met diverse wijnstalletjes waar u de lokale wijnen kunt proeven. Dansorkestjes en muziekverenigingen zorgen voor volop amusement en plezier. ’s Avonds is er vanaf het schip een schitterend vuurwerkspektakel te zien.

Zondag 2 September: Bernkastel - Koblenz

Onderweg naar Koblenz geniet u nogmaals van het mooie panorama van de steile met wijngaarden bedekte berghellingen. Koblenz is gelegen aan de monding van de Moezel. Vanaf onze ligplaats loopt u zo het centrum in. Hier vindt u naast de bekende winkels veel kleine kunstateliers. U kunt natuurlijk ook gaan winkelen in het centrum of de aan de overkant gelegen burcht Ehrenbreitstein bezoeken. Aan boord treft men ondertussen de voorbereidingen voor het Farewell Dinner.

Maandag 3 september: Koblenz - Arnhem

Ook aan deze mooie reis komt een einde. In de loop van de ochtend staat er ter afsluiting een heerlijke champagnebrunch voor u klaar. Om 12.00 uur arriveren wij weer in Arnhem en nemen wij afscheid van u.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • High Wine
  • Inclusief selectie van lokale wijnen bij ieder diner
  • Vuurwerk in Bernkastel
  • Gehele reis live entertainment
  • Farewell Dinner
  • Champagnebrunch
  • Eén keer lokaal entertainment

Rembrandt van Rijn

De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Deze cruise kan niet worden geboekt

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805