Zeeland - België (Combi 2)

De tweede reis uit ons combinatiepakket leidt u via historische plaatsen in ons eigen Zeeland naar het statige Antwerpen. Daar kunt u genieten van het bourgondische België of winkelen op de Meir. Uiteraard nemen we op de terugweg volop de tijd voor het vissersleven in Yerseke. Een genot als u van oesters en mosselen houdt!

Zaterdag 29 augustus: Bus transfer van Arnhem (bij te boeken voor € 5,- p.p.) - Rotterdam - Willemstad

De nieuwe passagiers heten we vanaf 17.00 uur welkom aan boord. Vanuit Arnhem kunt u met een rechtstreekse bustransfer naar Rotterdam. Dit dient u bij boeking op te geven. Degene die ook het eerste traject hebben meegevaren, kunnen Rotterdam gaan verkennen. Tijdens het diner gooien we de trossen los en varen we via de Noord en het Hollandsch Diep naar Willemstad.

Zondag 30 augustus: Willemstad - Zierikzee

Zierikzee heeft een rijke historie en staat bekend als monumentenstad. De stadspoort geeft toegang tot de gezellige binnenstad met vele winkeltjes. De haven ligt vol met schepen van de lokale mosselvissers. Op de terrasjes aan de Nieuwe Haven is het goed toeven. Het komen en gaan van schepen in alle soorten en maten is een prachtig schouwspel.

Maandag 31 augustus: Zierikzee - Veere - Middelburg - Vlissingen

De Zeeuwse folklore komt volop tot uiting in de plaatsen die vandaag op het programma staan. Allereerst maken wij een stop in Veere om na de middag via het Kanaal door Walcheren verder te varen naar de Zeeuwse hoofdstad Middelburg. Aan het begin van de avond vervolgen we onze reis naar Vlissingen.

Dinsdag 1 september: Vlissingen - Antwerpen

Nadat we de Westerschelde zijn overgestoken komen wij rond het middaguur aan in Antwerpen. Hier kunt u deelnemen aan een rondrit(*) door het havengebied. Na afloop wordt u naar het centrum van Antwerpen gebracht. Hier is o.a. de bekende winkelstraat de Meir die begint op de Groenplaats.

Woensdag 2 september: Antwerpen - Yerseke

Eenmaal terug op de Zeeuwse wateren leggen we aan bij Yerseke. Beroemd om haar mosselen, oesters, kreeften en andere heerlijke vissoorten die er dagelijks gevangen worden. In dit authentieke dorp beleeft u het leven van de visserij.

Donderdag 3 september: Yerseke - Gorinchem

Vanochtend richten wij de steven op Gorinchem. Deze, aan de monding van de Linge gelegen, vestingstad heeft door haar rijke geschiedenis vele monumentale gebouwen die het aanzien zeker waard zijn.

Vrijdag 4 september: Gorinchem - Woudrichem - Zaltbommel

In de ochtend steken we de rivier over naar het plaatsje Woudrichem, dat gelegen is nabij Slot Loevestein. Een bezoek aan het slot(*) behoort tot één van de mogelijkheden. Tijdens de lunch vervolgen we onze reis. Al van verre ziet u de stompe toren van Zaltbommel. In de gezellige vestingstad treft u naast leuke winkeltjes ook eeuwenoude gevels en stadswallen aan.

Zaterdag 5 september: Zaltbommel - Arnhem

We zijn alweer aan de laatste dag toegekomen. Over de Waal varen we naar Arnhem, waar om 14.00 uur de ontscheping zal plaatsvinden.

  • Welkomstdrankje
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Diverse begeleide wandelingen
  • Eén avond met live entertainment
  • Captains Dinner
  • Busvervoer Arnhem - Rotterdam bij te boeken voor € 5,- p.p.
  • Uitgebreide afscheidslunch Ook te combineren met combi #1+3
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805