Zeeuws genieten

Zeeland is met afstand de meest waterrijke provincie van ons land. Op de verschillende eilanden zijn er veel kleine en gezellige vissersplaatsen. Dat maakt Zeeland een ideale bestemming om met een riviercruise te verkennen.

Maandag 16 juli: Arnhem - Willemstad

Om 09.30 uur gooien we de trossen los en zetten over de Waal koers naar Willemstad. In de loop van de ochtend wordt de bemanning aan u voorgesteld en kunt u onder het genot van een kopje koffie nader kennis maken met uw medepassagiers. Tijdens het diner zullen we in Willemstad aanleggen.

Dinsdag 17 juli: Willemstad - Neeltje Jans - Yerseke

Het werkeiland Neeltje Jans is een onderdeel van de Oosterscheldekering die samen met andere waterkeringen in Zeeland, Brabant en Zuid-Holland de Deltawerken van Nederland vormen. De Deltawerken moeten deze provincies beschermen tijdens een stormvloed van de zee. In het informatiecentrum(*), op Neeltje Jans, kunt u alles te weten komen van de watersnoodramp tot en met de bouw van de Deltawerken. Tijdens het diner varen we verder naar Yerseke waar we zullen overnachten.

Woensdag 18 juli: Yerseke - Antwerpen

Vlakbij de aanlegplaats in Antwerpen staat het Museum aan de Stroom. Een tien verdiepingen hoog gebouw met drie musea waaronder het Nationale Scheepvaartmuseum. Vanaf het panoramaterras op de tiende verdieping heeft u een prachtig uitzicht op de stad, de havens en de Schelde. In de binnenstad treft u lange winkelstraten en grote pleinen met prachtige monumentale panden aan. Aan boord kunt u zich ook opgeven voor een rondrit per treintje(*).

Donderdag 19 juli: Antwerpen - Middelburg - Bruinisse

Door de gunstige ligging aan het water werd Middelburg, op Amsterdam na, de belangrijkste handelshaven van de VOC tijd en dat is nog terug te zien aan de vele prachtige monumenten die de stad rijk is. Aan het begin van de avond varen we naar het mosseldorp van Schouwen- Duiveland, Bruinisse. Hier is het in de haven een komen en gaan van mosselschepen. ‘s Avonds is er livemuziek in de lounge.

Vrijdag 20 juli: Bruinisse - Dordrecht - Wijk bij Duurstede

Dat Dordrecht vroeger een belangrijke handelsstad was is nu nog goed te zien. De Groothoofdspoort, de voornaamste stadspoort, bepaalt met de Grote Kerk het stadsgezicht vanaf het water. Zodra we, aan het einde van de middag, via de Noord de Lek op varen zien we de Molens van Kinderdijk. Vanavond kunt u genieten van het Captains Dinner.

Zaterdag 21 juli: Wijk bij Duurstede - Arnhem

De laatste dag van deze afwisselende reis is al weer aangebroken. We verlaten Wijk bij Duurstede en varen over de Nederrijn naar Arnhem. In de ochtend geniet u nog van koffie met wat lekkers en aansluitend van een uitgebreide lunch. Om 14.00 uur meren wij af in Arnhem, waarmee een einde is gekomen aan deze prachtige reis en wij afscheid van u nemen. Tot ziens!

  • Welkomstdrankje
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Diverse begeleide wandelingen
  • Eén avond met live entertainment
  • Captains Dinner
  • Uitgebreide afscheidslunch
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Deze cruise kan niet worden geboekt

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805