Zuid-Holland en Brabant (Combi 1)

Wij willen u zoveel mogelijk variatie en keus bieden. Daarom presenteren we een aantal cruises door Nederland en België die apart zijn te boeken, maar ook te combineren zijn. De eerste reis is een prachtige route door Zuid-Holland, met pittoreske plekjes als Kinderdijk en het historische Gouda. Heerlijk Hollands genieten!

Maandag 24 augustus: Arnhem - Wijk bij Duurstede - Nieuwpoort

De inscheping voor deze reis vindt plaats in Arnhem. Zodra alle passagiers aan boord zijn varen wij via de Nederrijn naar Wijk bij Duurstede. De historische binnenstad herbergt tal van monumenten, zoals de Grote Kerk, molen Rijn & Lek en het oude Stadhuis op de Markt. Tijdens het diner varen wij via de Lek verder naar Nieuwpoort waar wij de eerste nacht van deze ontdekkingsreis zullen doorbrengen.

Dinsdag 25 augustus: Nieuwpoort - Kinderdijk - Dordrecht - Heusden

Vanaf Nieuwpoort varen we eerst naar Kinderdijk. Op de hoek waar de rivieren de Noord en de Lek samenkomen staan de 19 molens van Kinderdijk. De molens zijn rond 1740 gebouwd om de voeten droog te houden in de polder van Kinderdijk. Aan het begin van de middag varen we naar Dordrecht. We blijven hier de hele middag, dus er is voldoende tijd om één van de oudste steden van Nederland te ontdekken. Aan het einde van de middag vervolgen we onze reis naar Heusden waar we tijdens het diner arriveren.

Woensdag 26 augustus: Heusden - Den Bosch

Na vertrek uit Heusden komen we via het sluisje van Engelen aan in Den Bosch. De ligplaats is in de buurt van de Brabanthallen en voor vervoer naar het centrum wordt uiteraard gezorgd. Deze bourgondische hoofdstad van Brabant is bekend van de Bossche Bol en Zoete Lieve Gerritje. Verschillende rondvaarten(*) in en om de stad zijn mogelijk.

Donderdag 27 augustus: Den Bosch - Drimmelen - Hellevoetsluis

We verlaten Den Bosch al vroeg om rond koffietijd in Drimmelen aan te komen. Hier heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondvaart(*) door het welbekende natuurgebied de Biesbosch. We vervolgen onze reis over de Amer en het Hollandsch Diep naar Hellevoetsluis, waar we de avond en nacht zullen doorbrengen.

Vrijdag 28 augustus: Hellevoetsluis - Gouda

Via het Spui en de Rotterdamse haven arriveren wij in de middag in Gouda waar een bezoek aan de Markt niet mag ontbreken. Gouda is onder andere bekend om zijn stroopwafels, kaas, kaarsen en aardewerk. In de historische binnenstad is het stadhuis het bekendste monument.

Zaterdag 29 augustus: Gouda - Rotterdam - bustransfer naar Arnhem (bij te boeken voor € 5,- p.p.)

Wanneer rond het middaguur de skyline van Rotterdam aan de horizon verschijnt, is voor een deel van de passagiers de reis ten einde. Indien gewenst, kan er gebruik gemaakt worden van een rechtstreekse bustransfer naar Arnhem. Dit dient u bij boeking op te geven. De passagiers die aan boord blijven voor het volgende traject kunnen Rotterdam gaan verkennen.

  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Diverse begeleide wandelingen
  • Eén avond met live entertainment
  • Captains Dinner
  • Busvervoer Rotterdam - Arnhem bij te boeken voor € 5,- p.p.
  • Uitgebreide afscheidslunch
  • Ook te combineren met combi #2+3
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805

Gerelateerde cruises