Over Feenstra Rijn Lijn

Fietsen langs de Moezel, wandelen langs de Rijn of dobberen op de Donau, Een riviercruise betekent genieten. Ga ontspannen het avontuur aan, en laat u overweldigen door de mooiste plekjes van Europa. Boek nu uw volledig verzorgde reis bij Feenstra Rijn Lijn en geniet van een comfortabele reis over één van de grote rivieren.

Of u nu kiest voor een fietscruise langs de Rijn en Moezel, of liever de voorkeur geeft aan een vierlandencruise naar Basel, één ding is zeker; u zult genieten van uw reis. Met de cruiseschepen van Feenstra Rijn Lijn, vaart u in sfeervolle ambiance langs prachtige plekken en historische steden. Bovendien maken de prettige en persoonlijke verzorging op het schip uw reis helemaal compleet.

Dit bieden wij…

Al meer dan 35 jaar organiseert Feenstra Rijn Lijn de mooiste cruisevakanties in Europa. Daarbij willen we maar één ding: onze klanten een onvergetelijke reis bezorgen. Elke klant is voor ons uniek. Dat betekent dat we tijdens onze reizen zoveel mogelijk rekening houden met uw persoonlijke wensen en behoeften. Tel daarbij onze uitstekende reiscondities bij op, en u weet dat Feenstra Rijn Lijn uw reisorganisatie is.

Met 11 schepen mogen we ons de grootste cruise-aanbieder van Nederland noemen. En daar zijn we best een beetje trots op. Elk seizoen staan onze schepen weer helemaal klaar, om u te brengen waar u wilt. Daarbij kunt u kiezen uit lange of korte reizen naar diverse bestemmingen in Europa. Denk bijvoorbeeld aan een vaartocht over de Rijn, Moezel, Saar, Main of Neckar, of een gezellige themareis.

Om deel te nemen aan onze reizen, gelden er enkele voorwaarden:

Feenstra is een betrouwbare en ervaren reisorganisatie. Dit betekent dat wij duidelijke voorwaarden hanteren en onze klanten nauw betrekken bij de voorbereiding. Omdat we u niet voor verrassingen willen laten staan, nog enkele opmerkingen: 

·         Excursies zijn niet opgenomen in de reissom. Dit geldt ook voor drankjes aan de bar.

·         Feenstra hanteert geen verborgen toeslagen voor havengelden. Brandstofkosten en belastingen zijn onzekere factoren en deze kunnen leiden tot een toeslag op de vermelde passageprijzen.

·         Er worden geen last-minute prijzen gehanteerd. Dus als u interesse heeft in het aanbod hoeft u niet te wachten met boeken. Wilt u verzekerd zijn van een reis en accommodatie naar keuze, aarzel niet en boek uw riviercruise zo snel mogelijk. Wij hopen u binnenkort aan boord te mogen begroeten!

Ontdek de Nederlandse en Belgische wateren Nederland is een prachtig vakantieland. Reis rond door Nederland, en breng gelijk even een bezoekje aan onze Zuiderburen. Met onze 4-, 6-, 7-, 10-, 13- of 14-daagse combinatiereizen, ontdekt u zowel de Nederlandse als de Belgische wateren.

Riviercruises over de Rijn, Moezel, Saar, Main en Neckar.
De Moezel staat bekend om zijn heerlijke wijnen, de Rijn om zijn prachtige
vergezichten en de Saar, Main en Neckar om hun gevarieerde
landschappen. Genoeg om te ontdekken dus. Met onze riviercruises vaart u
over grenzen, ontdekt u prachtige historische steden en geniet u van de
heerlijke buitenlucht op het water. De duur van deze reizen varieert
van 4 tot 14 dagen.

‘An der schönen blauen Donau’

De prachtige rivier de Donau heeft talloze dichters inspiratie bezorgd. Daarom mag deze bijzondere rivier niet ontbreken in ons vaarprogramma. Feenstra Rijn Lijn biedt u twee reizen over de Donau. Voor meer informatie klikt u hier.

Themacruises; genieten van gezelligheid

Beleef de Indian Summer op het water, proef de mooiste wijnen van de Moezel of vier kerstavond in Koblenz. In het najaar en in de maand december bieden wij diverse themacruises aan. Geniet van de gezellige avonden aan boord tijdens een Najaarscruise, een Wijn- en Muziekcruises, een Kerstmarktcruise, of een Nieuwjaarscruise.

Op vakantie met Feenstra

Welke reis of welk schip u ook kiest, één ding is zeker; u hoeft zich tijdens een riviercruise nergens zorgen over te maken. Tijdens de reis geniet u van een uitstekende verzorging en kunt u rekenen op een vriendelijke en servicegerichte bemanning. Kies daarom voor het comfort, de afwisseling en de excellente verzorging van Feenstra Rijn Lijn en boek hier uw reis.

Ons kantoor is gevestigd aan de Rijnkade 12, 6811 HA te ARNHEM. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0800 - 95 432 of per fax: 0031 26  445 6681.  Heeft u een vraag, of wilt u reageren? Stuur dan gerust een mail naar info@feenstrarijnlijn.nl U kunt ons telefonisch bereiken van:  maandag t/m vrijdag  09.00 - 17.30 uur  zaterdag                    09.30 - 15.30 uur   

BTW nr. NL006513268B01 KvK Arnhem nr. 09049903