Da Vinci

De Da Vinci is zonder twijfel één van de mooiste passagiersschepen van Nederland. Dit moderne schip heeft het uiterlijk van een groot jacht en daar horen natuurlijk allerlei hedendaagse gemakken bij. Die maken van uw cruise een onvergetelijke trip.

De Da Vinci is een schip met veel ruimte voor haar 110 passagiers en heeft een zeer exclusieve uitstraling. Dat ziet u overal in terug. De grote wenteltrap naar het hoofddek wordt onder andere omringd door de receptie, een personenlift en de bibliotheek een gezellig zitje. Verder naar voren vindt u de sfeervolle lounge met een grote bar en dansvloer. Op het hoofddek vindt u het restaurant. Buiten op het zonnedek is er volop ruimte, met onder de overkapping een extra lounge. Overal op het schip heeft u een prachtig uitzicht door de grote ramen. Verder is er aan boord een sauna en een fitnessruimte met moderne fitnessapparaten.

Het hoofddek bereikt u vanaf het promenadedek via meerdere trappen of met de personenlift. Er zijn drie trappen naar het zonnedek waarvan er één is voorzien van een stoellift.

De hutten zijn royaal ingericht met twee bedden die overdag worden opgeklapt. Hierdoor komen er twee comfortabele zitplaatsen tevoorschijn. Er is ruim voldoende kastruimte en natuurlijk zijn alle hutten voorzien van grote ramen, regelbare airconditioning, een kluisje en een televisie. In de badkamer vindt u een afsluitbare douche, een toilet, een wastafel en een föhn. Alle hutten hebben dezelfde afmeting, behalve de éénpersoonshutten, die zijn iets kleiner.

De dag begint met een uitgebreid ontbijtbuffet. Bij de lunch kiest u uit de gerechten van het buffet of een warm gerecht dat aan tafel wordt geserveerd. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in één keer aan het einde van de reis contant, met pin of met een creditcard kunt afrekenen. Laat u eens heerlijk verwennen aan boord van dit prachtige schip.

GRATIS WiFi op hele schip (voor één toestel per hut, meerdere toestellen tegen betaling) in alle landen. Eigenaar van het m.p.s. Da Vinci en uitvoerder van de reizen met dit schip is Mediship AG - Basel